Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg

Kjøpt leilighet:
- Dødsdeilig!

Realityparet har kjøpt sin første leilighet sammen.

BOLIGKJØP: Linn og Øystein tar med datteren og flytter til Bergen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BOLIGKJØP: Linn og Øystein tar med datteren og flytter til Bergen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Linn Wøyen Lenes (23) og Øystein Lihaug Solberg (25) kunne 8. juli dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang, til en liten jente.

Kjærligheten fortsetter å blomstre for paret, som nå kan dele at de har kjøpt sin første leilighet sammen.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

Det var via historiefunksjonen på Instagram Lenes først kunne avsløre kjøpet.

Paret, som møttes for første gang under innspillinga av realityprogrammet «Ex on the beach» i 2020, flytter inn i en ny leilighet i Bergen med dattera Amelia.

- Det ble i Bergen i første omgang, dessverre, fordi vi alltid har et hus å være i på Østlandet når vi tar turen, mens i Bergen har vi ikke det, sier Lenes litt spøkefullt til Dagbladet.

Den nybakte moren vil ikke avsløre hva de ga for leiligheten, som er på litt over 90 kvadrat, men kan avsløre at den gikk 400 000kr over takst.

FORTSATT STORMFORELSKET: Det er snart ett år siden Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg forelsket seg på «Ex on the Beach». Mye har skjedd siden den gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Det beste med å flytte blir all den ekstra plassen! Det er så romslig og fint, den er liksom innflytningsklar så det er dødsdeilig.

Paret hadde på forhånd noen krav for hva de så etter i en bolig.

- Vi hadde i hvert fall 2 soverom som krav, ettersom Amelia gjerne skal ha et eget rom etter hvert. Også måtte vi ha kontorplass, forteller Lenes.

Når «Ex on the beach»-paret skal innrede den nye leiligheten, kan det bli problemer spøker Lenes med.

- Vi har ganske ulike stiler, eller ikke ulike stiler - for han syns jo ting jeg ordner og innreder er veldig fint, men er mer at han ønsker litt sære bilder av for eksempel gangster apekatter på veggen i gangen og i stuen, som ikke går i stil med hva jeg har planlagt.

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Men 23-åringen, som nylig åpnet seg opp om mammakroppen, tror det kommer til å gå helt fint.

- Han vet som regel at jeg har litt mer peiling, og er litt mer «up-to-date» på hva som er moderne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer