Hedvig Sophie Glestad:

Kjøpt leilighet etter bruddet

Influenseren har funnet seg et nytt hjem.

NY ADRESSE: Hedvig Sophie Glestad bekrefter boligkjøp. Foto: Espen Solli/Se og Hør
NY ADRESSE: Hedvig Sophie Glestad bekrefter boligkjøp. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

I realityserien «Alle elsker David» har seerne fått et innblikk i hverdagen til kjendismanager David Eriksen (54), samboeren og influenser Hedvig Sophie Glestad (30), og Eriksens to barn, Andrea Zeline Eriksen (25) og Lucas Zedine Eriksen (19).

I serien har man vitnet oppturer og nedturer. Etter en periode med bruddrykter rundt stjerneparet, ble bruddet et faktum i slutten av april.

«Vi har i løpet av to sesonger av «Alle elsker David» delt hverdagen vår på godt og vondt, og det å vise alle fasetter av livet har vært en viktig faktor for oss. Det skal vi fortsette med, og det er det vi også vil gjøre nå», skrev Eriksen til et bilde av seg selv og Glestad på Instagram.

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

«Hedvig og jeg bekrefter at det er slutt mellom oss og at vi har flyttet fra hverandre».

Også Glestad bekreftet nyheten på sin Instagram-profil.

Kjøpt leilighet

Dermed var det naturlig at influenseren så seg etter et nytt sted å bo, og for kort tid tilbake publiserte 30-åringen et bilde på Instagrams historiefunksjon. På bildet holder hun smilende opp et par nøkler, og i bakgrunnen kan man skimte en tom leilighet.

FÅTT NØKLENE: Glestad med nøkler til den nye leiligheten. Foto: Skjermdump fra Instagram
FÅTT NØKLENE: Glestad med nøkler til den nye leiligheten. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Overtok min nye leil i går!!», skrev hun til bildet.

Overfor Dagbladet kan hun bekrefte at boligjakten er over.

«Kjøpt leilighet på Løkka (Grünerløkka, bydel i Oslo. red.anm.). Ikke så mye mer å kommentere», skriver Glestad i en SMS.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

- Ikke noe problem

Til tross for å ha gått hver til sitt, er det tilsynelatende god stemning mellom eksparet. Siden bruddet ble et faktum har de lagt ut flere bilder av hverandre i sosiale medier.

På Instagram kunne det se ut til at det tidligere paret feiret nasjonaldagen sammen, og delte et «dagen derpå-måltid» på restaurant dagen etter.

I slutten av april dukket flere norske kjendiser, inkludert Eriksen, opp på Gimle kino i Oslo, i forbindelse med premiere på den nye «Gudfaren»-serien «The Offer».

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

På spørsmål om hvordan det var å møte opp uten ekskjæresten for første gang etter bruddet på rød løper, svarte han kort:

- Det går fint, vi er gode venner, så det er ikke noe problem.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer