Johannes Høsflot Klæbo:

Kjøpt seg hus med kjæresten

- Pernille og jeg gleder oss til å flytte inn.

HUSEIER: Johannes Høsflot Klæbo kan nå kalle seg huseier. Sammen med kjæresten Pernille Døsvik har han nå kjøpt seg en prakteiendom i hjemkommunen. Foto: NTB scanpix
HUSEIER: Johannes Høsflot Klæbo kan nå kalle seg huseier. Sammen med kjæresten Pernille Døsvik har han nå kjøpt seg en prakteiendom i hjemkommunen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

2019 har virkelig vært Johannes Høsflot Klæbo (22) sitt år, i hvert fall om vi ser på privatlivet hans. I april kunne han avsløre at han hadde funnet kjærligheten med Pernille Døsvik, som han siden har delt flere bilder av på Instagram. De ble kjent omtrent et år før avsløringen, og var kjærester da Klæbo stakk av med tre gull under OL i fjor.

De to holder derimot en relativt lav profil, og har ennå til gode å møte opp på et større arrangement sammen. Likevel hender det at de gir fansen et eksklusivt innblikk i hverdagen deres, gjennom videoene som Klæbo legger ut på sin Youtube-kanal.

Det er også her de fleste private avsløringene han har kommet med det siste året har blitt offentliggjort. Tidligere i sommer kunne han fortelle at de to hadde store planer om å flytte sammen, og at de var på husjakt sammen. Han synes mye var for dyrt, men nå har paret funnet drømmeboligen.

Kjøpt hus

Ifølge VG, som omtaler saken først, er den tilhørende tomten på 3,5 mål. Selve huset har et bruksareal på 201 kvadratmeter. Skiløperen kan også skryte av «magisk utsikt».

Huset hadde en pris på hele ni millioner kroner, men det skal nevnes at skitalentet får mye for pengene. Avisa skriver at prisantydningen på huset lå på ti millioner kroner, som altså tilsier at paret fikk det for litt mindre enn det selger ville ha.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.