Beyoncé og Jay-Z:

Kjøpte Californias dyreste hus

Familiens nye hjem er landets nest dyreste bolig.

SUPERPAR: Beyoncé og Jay-Z har holdt sammen siden 2001. Foto: Picturegroup/Rex/Shutterstock/NTB
SUPERPAR: Beyoncé og Jay-Z har holdt sammen siden 2001. Foto: Picturegroup/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Beyoncé (41) og Jay-Z (53), hvis virkelige navn er Beyoncé Knowles-Carter og Shawn Carter, trenger nok sjeldent å snu på krona.

Nå vekker parets nyeste huskjøp oppsikt. Deres nye hjem skal være det dyreste huset som noensinne er solgt i California, ifølge TMZ.

Etter tre lange år kan reality-profilen Pernilla Wahlgren endelig vise fram drømmehuset til barna, Bianca og Benjamin Ingrosso. Vis mer

Svimlende sum

Ifølge TMZ har artistene betalt 200 millioner dollar for boligen. Det tilsvarer over to milliarder norske kroner.

Her skal familien bestående av mor Beyoncé, far Jay-Z og barna Blue Ivy (11), Rumi (5) og Sir (5) bo. Dersom det skulle oppstå dårlig stemning i heimen har de hele 2000 kvadratmeter å trekke seg unna på.

Huset skal også være den nest dyreste boligen i hele USA. På førsteplassen troner en leilighet i New York med en prislapp på over to og en halv milliarder kroner.

Tok 15 år

Knowles-Carter-familiens nye hjem ligger i Malibu, der de har godt selskap av andre Hollywood-stjerner. Her kan de nyte utsikten over Stillehavet og kort vei til stranda.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Huset beskrives som en «arkitektjuvel» og er designet av den japanske arkitekten Tadao Ando. Ando har også tegnet rapperen Kanye Wests (45) hus i samme område. Før Beyoncé og Jay-Z var det kunstsamleren William Bell som bodde i Malibu-huset. Ifølge TMZ tok det Bell hele 15 år å bygge huset.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer