Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Joshua King:

Kjøpte eiendom for 15 millioner

Fotballstjerna har kjøpt seg en enorm tomt i Lørenskog.

KJØPTE EIENDOM: Den norsk-gambiske fotballspilleren Joshua Christian Kojo King har kjøpt eiendom i Lørenskog til 15 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
KJØPTE EIENDOM: Den norsk-gambiske fotballspilleren Joshua Christian Kojo King har kjøpt eiendom i Lørenskog til 15 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den norske fotballspilleren Joshua King (27) har gjort internasjonal suksess siden han var bare 17 år gammel, og har spilt for storklubber som Manchester United, Wolverhampton, Blackburn og Bournemouth, for å nevne noen.

Han er også blant de få norske landslagsspillerne som aldri har spilt for en norsk klubb, og uttalte nylig på «Senkveld» at han ikke har noen umiddelbare planer om å returnere til Norge på heltid.

Nå har 27-åringen fra Lørenskog likevel gått til innkjøp av en bolig i hjembyen for hele 15 millioner kroner.

Heftig budrunde

Det er DN som melder om Kings nye boligkjøp i Lørenskog.

Ifølge avisa ble 27-åringen eier av en sliten enebolig på Lørenskog for kort tid siden. I prospektet blir boligen blant annet beskrevet på følgende måte:

«Boligen framstår med byggeårets standard, og i dag som slitt og med langvarig utsatt vedlikehold. Det er behov for renovering av hele boligen.»

INTERNASJONAL SUKSESS: Joshua King har gjort suksess i internasjonale fotballklubber siden han var 17 år gammel. Foto: NTB Scanpix
INTERNASJONAL SUKSESS: Joshua King har gjort suksess i internasjonale fotballklubber siden han var 17 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel gikk ikke boligen for et slikk og ingenting. Tvert imot betalte King hele seks millioner over takst for boligen, eller tomta, som han kjøpte av Kreftforeningen.

Det er derfor liten tvil om at King planlegger å etablere noe nytt på den solrike tomta som ligger en knapp mil fra Romsås, hvor King vokste opp. Eiendommen skal i seg selv ha et enormt potensial med utsikt over Langvannet.

King har selv bekreftet kjøpet til VG.

- Angående tomten jeg kjøpte, så har jeg ingen kommentar, skriver 27-åringen i en tekstmelding til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media