Joshua King:

Kjøpte eiendom for 15 millioner

Fotballstjerna har kjøpt seg en enorm tomt i Lørenskog.

KJØPTE EIENDOM: Den norsk-gambiske fotballspilleren Joshua Christian Kojo King har kjøpt eiendom i Lørenskog til 15 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
KJØPTE EIENDOM: Den norsk-gambiske fotballspilleren Joshua Christian Kojo King har kjøpt eiendom i Lørenskog til 15 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den norske fotballspilleren Joshua King (27) har gjort internasjonal suksess siden han var bare 17 år gammel, og har spilt for storklubber som Manchester United, Wolverhampton, Blackburn og Bournemouth, for å nevne noen.

Han er også blant de få norske landslagsspillerne som aldri har spilt for en norsk klubb, og uttalte nylig på «Senkveld» at han ikke har noen umiddelbare planer om å returnere til Norge på heltid.

Nå har 27-åringen fra Lørenskog likevel gått til innkjøp av en bolig i hjembyen for hele 15 millioner kroner.

Heftig budrunde

Det er DN som melder om Kings nye boligkjøp i Lørenskog.

Ifølge avisa ble 27-åringen eier av en sliten enebolig på Lørenskog for kort tid siden. I prospektet blir boligen blant annet beskrevet på følgende måte:

«Boligen framstår med byggeårets standard, og i dag som slitt og med langvarig utsatt vedlikehold. Det er behov for renovering av hele boligen.»

Likevel gikk ikke boligen for et slikk og ingenting. Tvert imot betalte King hele seks millioner over takst for boligen, eller tomta, som han kjøpte av Kreftforeningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer