Bella Thorne på Instagram:

Kjøpte hus for penger tjent på sosiale medier

- Jeg kan tjene 65 000 dollar på én Instagram-post.

TJENER FETT PÅ INSTAGRAM: Bella Thorne er bare 20 år gammel, men har allerede kjøpt sitt eget hus takket være sin suksess på sosiale medier. Foto: Rob Latour / Shutterstock/ NTB scanpix
TJENER FETT PÅ INSTAGRAM: Bella Thorne er bare 20 år gammel, men har allerede kjøpt sitt eget hus takket være sin suksess på sosiale medier. Foto: Rob Latour / Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Bella Thorne (20) fikk sin første filmrolle i en alder av seks år, men slo for alvor gjennom i rollen som CeCe Jones i Disney-serien «Shake it up».

I senere tid har hun vært å se i flere filmer og serier, men hun er kanskje best kjent for sin utagerende oppførsel og trøblete kjærlighetsliv.

Saken fortsetter under bildet.

Den unge skuespilleren dokumenterer det meste som skjer i livet sitt via sosiale medier, og nå viser det seg at det virkelig har lønnet seg over tid.

I et intervju med Vogue forteller hun at sosiale medier på mange måter har blitt jobben hennes, melder People.

- Jeg er på sosiale medier fordi jeg ønsker at folk skal få se hvem jeg er. Jeg ble oppdratt til å tenke at sosiale medier er alt, forteller hun.

Og det er ikke småpenger «Famous in Love»-stjerna tjener på innleggene sine. Hun har faktisk kjøpt et hus kun basert på inntekter fra sosiale medier.

Med sine 17 millioner følgere, når hun ut til en enorm mengde mennesker. Stjerna deler ofte bilder med fansen, og avslører at hun tjener enorme mengder med penger per innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer