Isabelle Kristine Ringnes:

Kjøpte hus til 17 millioner

- Vi falt pladask.

BOLIGDRØM: Isabelle Kristine Ringnes og kjæresten har tatt forholdet enda et steg videre, og nå kjøpt seg luksusvilla på Ormøya. Foto: Morten Rakke
BOLIGDRØM: Isabelle Kristine Ringnes og kjæresten har tatt forholdet enda et steg videre, og nå kjøpt seg luksusvilla på Ormøya. Foto: Morten Rakke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Isabelle Kristine Ringnes (30) og forloveden Bjørn Erik Ihlen (37) har kjøpt en luksusvilla på idylliske Ormøya like utenfor Oslo sentrum.

Den moderne eneboligen, som blant annet byr på sjøutsikt, inngjerdet hage, stort kjøkken og spisestue, to baderom, samt kjellerstue, hadde en prisantydning på 18 millioner kroner, men ble til slutt solgt for 17,2 millioner.

Ferske opplysninger fra eiendomsregisteret viser at paret ble eiere av den 200 kvadratmeters store boligen i slutten av juni. Tidligere har de to bodd sammen i en leilighet på Frogner i Oslo.

- Utrolig fint

Overfor Dagens Næringsliv forteller 30-åringen, som er dattera til eiendomsmilliardær Christian Ringnes (65), at hun og Ihlen oppdaget huset på Finn.no.

- Vi er veldig glade i sjøen og det var så utrolig fint og idyllisk der nede at vi falt pladask da vi dro og så på huset, sier Ringnes til DN om parets førsteinntrykk av boligen.

- Vi var gjennom en budrunde, og så lyktes vi, men jeg vet ikke hvor mange interessenter det var utover oss, fortsetter hun.

Skal gifte seg

Det er ikke bare boligdrømmen som er gått i oppfyllelse for Ringnes dette året. I februar avslørte 30-åringen at hun skal gifte seg med samboeren, som er direktør i Nimbus. Paret vært kjærester siden sommeren 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer