Kine Olsen:

Kjøpte leilighet:
- Vann over hodet

«Farmen kjendis»-profilen røper detaljer om forholdet til skihopperen og deres første leilighetskjøp.

NYTT STEG: Kine Olsen og Tom Hilde kjøpte sin første leilighet sammen før jul. Nå forteller hun om hvordan det står til med samboerskapet og oppussingen. Foto: Privat
NYTT STEG: Kine Olsen og Tom Hilde kjøpte sin første leilighet sammen før jul. Nå forteller hun om hvordan det står til med samboerskapet og oppussingen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det oppstod søt musikk mellom den tidligere cheerleaderen og nå «Farmen kjendis»-aktuelle Kine Olsen (26) og tidligere skihopper Tom Hilde (33) under deltakelsen i «Mesternes mester» i 2019.

Samme år kunne duoen avsløre overfor Se og Hør at de hadde blitt kjærester. Etter hvert kom det også fram at det faktisk var meddeltaker Ole Martin Årst (46) som skal ha vært «Kirsten Giftekniv».

Siden den gang har ting gått radig for seg i forholdet mellom de to turtelduene, og i fjor kunne de røpe at de hadde blitt samboere.

Like før jul kom det nok en gladnyhet fra paret. Da kunne Olsen avsløre overfor Nettavisen at de hadde gått til innkjøp av sin første leilighet sammen på Vettakollen i Oslo.

- Vann over hodet

Når Dagbladet slår på tråden til 26-åringen kan hun fortelle at de lenge hadde tenkt på å kjøpe en leilighet som passer dem begge.

- Vi har aldri følt at vi har hatt dårlig tid eller at vi måtte rushe inn i det. Vi så på leiligheter med et halvt øye, men plutselig dukket den perfekte leiligheten opp, utdyper hun.

Paret hadde et sterkt ønske om å bo utenfor Ring 3, men det var også viktig for dem at det var sentralt nok ettersom Olsen går på skole i byen og Hilde bruker mye av tida i Holmenkollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer