Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Camilla Läckberg og Simon Sköld:

Kjøpte leilighet for 24 millioner kroner. Nå skal de pusse opp

- Objektet er helt unikt. Det fins ingen liknende leiligheter i Södermalm.

KJØPT LEILIGHET: Lørdag hentet den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg og ektemannen Simon Sköld nøklene til sin eksklusive leilighet i Södermalm i Stockholm. Foto: NTB Scanpix
KJØPT LEILIGHET: Lørdag hentet den svenske krimforfatteren Camilla Läckberg og ektemannen Simon Sköld nøklene til sin eksklusive leilighet i Södermalm i Stockholm. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 2015 ble det kjent at den svenske forfatteren Camilla Läckberg (42) og den 12 år yngre MMA-bokseren Simon Sköld (30) hadde funnet kjærligheten.

Tidligere i sommer giftet den forelskede duoen seg under en hemmelig seremoni på parets landsted.

Nå har de også kjøpt seg leilighet sammen.

Og ifølge Sköld er ikke dette en hvilken som helst leilighet.

Med en prislapp på svimlende 24 millioner kroner har paret kapret det Sköld omtaler som «drømmeleiligheten» på Södermalm i Stockholm.

- Så gira på å flytte inn i vår nye leilighet, skriver Läckbergs ektemann bloggen hvor han har delt flere bilder av herligheten.

Skal pusse opp

Men selv om duoen har fått nøklene til sitt nye hjem, er det dermed ikke sagt at de har tenkt til å flytte inn med det første.

Ifølge Expressen har leiligheten stått slik den er siden 1975, og nå er planen å pusse opp.

- I går hentet jeg nøklene, og det var en magisk følelse. Nå blir det litt oppussing, skriver Sköld på bloggen.

Ifølge Expressen går det 237 kvadratmeter store hjemmet til paret over to plan. Med seks rom, kjøkken, kakkelovn, terrasse, åpen spisestue og flere innganger, har de også utsikt over store deler av Stockholm fra alle vinduer.

- Objektet er helt unikt. Det fins ingen liknende leiligheter i Södermalm, sier Megler Wilhelmina Bonde Alfvén til den svenske avisa.

- Leiligheten har dessuten bare hatt tre eiere siden den ble bygget i 1925, legger hun til.

Fikk pes for aldersforskjellen

Det var i november 2015 det ble kjent at det profilerte paret hadde forlovet seg.

Noen måneder tidligere samme år, annonserte duoen at de ventet sitt første felles barn. Dattera Polly (1) kom til verden våren 2016, ifølge Expressen.

Tidligere var forfatteren gift med Martin Melin, som hun fikk en sønn med. Läckberg har dessuten to andre barn fra et tidligere forhold.

Etter at Läckberg og Sköld ble et par, kunne krimforfatteren fortelle at de opplevde et svært stort fokus på aldersforskjellen mellom dem.

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å bry seg. Hadde aldersforskjellen gått den andre veien, hadde jo ikke en kjeft reagert på det, sa den svenske «krimdronninga» til bladet Tara Frisk i 2015.

Läckberg røpet i samme intervju at hun en periode måtte stenge Instagram-kontoen sin, fordi hun mottok så mange negative kommentarer der.

Kontroversiell

Den suksessrike forfatteren er kjent for å snakke rett fra levra, og har de siste åra skapt furore i sosiale medier med alt fra lettkledde bilder til feilslåtte vitser.

Tidligere i år gjestet 42-åringen det populære NRK-programmet «Skavlan» hvor hun nok en gang skapte overskrifter.

Under intervjuet, som blant annet omhandlet hennes fars kreft og hvordan hun forholder seg til «deadlines», tar hun nok et oppgjør med barneoppdragelse.

Året før fikk nemlig forfatteren, massiv kritikk etter en uttalelse i det svenske talkshowet «Malou etter tio». Der snakket hun om hvordan hun oppdrar barna sine og at hun straffer dem.

Til tross for alt oppstyret den gang, skremte det imidlertid ikke forfatteren fra å prate om temaet nok en gang. På besøk hos Fredrik Skavlan i Stockholm snakket hun gladelig ut om tematikken igjen.

- Det handler om å lære barn om hvordan voksenlivet er. Jeg kan ikke slenge ut fire unger som ikke har lært seg noen ting om hvordan livet fungerer, sa hun til Skavlan i februar.

Forfatter Camilla Läcberg gjester «Skavlan», der hun forteller programleder Fredrik Skavlan om hvordan hun lærer barna sine å ta ansvar for ting i huset. Og hvis de ikke oppfyller pliktene sine, vanker det straff. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!