Miley Cyrus og Kaitlynn Carter:

Kjøpte marihuana i bursdagsgave til eksen

Brody Jenner fikk seg en stor overraskelse da han mottok en bursdagsgave fra ekskona Kaitlynn Carter og Miley Cyrus.

UVANLIG BURSDAGSGAVE: Brody Jenner fikk en bursdagsgave utenom det vanlige av ekskona Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix
UVANLIG BURSDAGSGAVE: Brody Jenner fikk en bursdagsgave utenom det vanlige av ekskona Kaitlynn Carter. Foto: NTB ScanpixVis mer

De siste ukene har spesielt to kjendisbrudd blitt hyppig omtalt i mediene. Først ut var «The Hills»-paret Kaitlynn Carter (30) og Brody Jenner (35) som annonserte at de skulle gå hver til sitt i begynnelsen av august.

Ei drøy uke seinere kom nok et sjokkbrudd, da også artist Miley Cyrus (26) og skuespiller Liam Hemsworth (29) besluttet å ende ekteskapet sitt.

Kort tid etter at Cyrus og Hemsworth annonserte at de skulle skille lag, dukket det opp flere bilder av artisten sammen med Carter i hete omfavnelser på ferie ved Comosjøen i Italia. ET Online delte flere bilder av duoen, hvor de både kysset og klemte hverandre.

Gjennom ferien delte både Carter og Cyrus også flere bilder og videoer på Instagram med følgerne sine, hvor et av bildene var av de to sammen.

Bildene av de to kjendiskvinnene fikk flere til å spekulere på om Miley Cyrus hadde vært utro mot Hemsworth, og torsdag valgte førstnevnte selv å slå hardt tilbake mot ryktene i en lengre tirade på Twitter.

Uvanlig bursdagsgave

Som tidligere nevnt har det blitt skrevet side opp og side ned om de to eksparene, og ikke minst relasjonen mellom Carter og Cyrus. Derfor er det kanskje ikke så rart at det kom overraskende på at duoen valgte å gi Carters eksmann, Brody Jenner, en bursdagsgave denne uka.

Onsdag fylte nemlig Jenner 36 år, og i den anledning var det spesielt én bursdagsgave som skilte seg ut. Giverne var ingen ringere enn Cyrus og Carter.

Gaven besto av en stor trekasse med alle slags varer fra Lowell Herb Co, som er en California-basert økologisk cannabisgård.

STOR GAVE: Oppi trekassa lå det flere produkter fra den økologiske cannabis gården. Foto: Skjermdump fra Instagram
STOR GAVE: Oppi trekassa lå det flere produkter fra den økologiske cannabis gården. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
GRØNN GAVE: Brody Jenner fikk også en egen bukett laget av marihuana. Foto: Skjermdump fra Instagram
GRØNN GAVE: Brody Jenner fikk også en egen bukett laget av marihuana. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det er tydelig at bursdagsbarnet satte stor pris på gaven, da han så seg nødt til å dele den noe oppsiktsvekkende bursdagsgaven med følgerne sine på Instagram. Med gaven fikk 36-åringen også et bursdagskort som var bundet fast i en bukett av marihuana-planter.

- Dere gjorde virkelig en innsats med denne. Jeg har aldri sett noe slikt i hele mitt liv. Herregud, uttalte Jenner i Instagram-videoen, ifølge ET Online.

Kostbar gave

«Brody, WEED like to wish you a happy birthday. Love You! Miley and Kaitlynn», sto det på kortet.

Ifølge kjendisnettstedet var det Cyrus som bestilte den spesielle gaven til Jenner, og den har en prislapp på rundt 1000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer om lag 9350 norske kroner.

HILSEN: Til bursdagsgaven fikk Brody Jenner også et kort med en gratulasjon fra Miley Cyrus og Kaitlynn Carter. Foto: Skjermdump fra Instagram
HILSEN: Til bursdagsgaven fikk Brody Jenner også et kort med en gratulasjon fra Miley Cyrus og Kaitlynn Carter. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det er kanskje ikke så rart at artisten valgte nettopp denne bursdagsgaven. Hun er nemlig selv en av investorene i ovennevnte selskap, og har tidligere gitt en liknende gavepakke til både søsteren, Noah Cyrus (19) og musiker Mark Ronson (43), ifølge ET Online.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

Slo hardt tilbake

Gaven kommer nok overraskende på mange, da det ikke er lenge siden Jenner fyrte løs i kommentarfeltet sitt på Instagram, etter at bildene av Carter og Cyrus nådde amerikanske medier.

Det hele startet med at Jenner delte et bilde av seg selv med følgende tekst:

- Ikke la gårsdagen ødelegge dagen i dag.

Det tok ikke lang tid før realitykollegaen Brandon Lee (23), la igjen en kommentar.

SPØKEFUGL: Også Brody Jenners realitykollega, Brandon Thomas Lee hadde sitt å si om de nye bildene av Miley Cyrus og Kaitlynn Carter som kliner til. Foto: Skjermdump fra Instagram
SPØKEFUGL: Også Brody Jenners realitykollega, Brandon Thomas Lee hadde sitt å si om de nye bildene av Miley Cyrus og Kaitlynn Carter som kliner til. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- La oss fortsette denne skandalen ved å legge ut et bilde av oss to som kliner, skrev Lee, mens Jenner svarte følgende:

- Bilder av meg og Liam som holder hender på stranda kommer snart.

SVARTE: Brody Jenner var rask med å dra en spøk som svar til realitykollegaen. Foto: Skjermdump fra Instagram
SVARTE: Brody Jenner var rask med å dra en spøk som svar til realitykollegaen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

En som raskt var på ballen var Miley Cyrus, som bestemte seg for å slå til med et aldri så lite stikk mot Carters eks.

- Brody Jenner, gå og ta deg en lur i lastebilen din og avkjøl deg, skrev Miley og la til emneknaggen #hotgirlsummer.

SLO TIL: Sangstjernen Miley Cyrus fikk selvfølgelig med seg kommentarene, og svarte. Foto: Skjermdump fra Instagram
SLO TIL: Sangstjernen Miley Cyrus fikk selvfølgelig med seg kommentarene, og svarte. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kjærlig hilsen

Liam Hemsworth brøt på sin side tausheten om samlivsbruddet og bildene på sitt egetvis i et Instagram-innlegg, der han delte en kjærlig hilsen til eksen.

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss, og jeg ønsker henne ingenting annet enn en god helse og lykke framover, skrev Liam Hemsworth, og fortsatte:

- Dette er en privatsak, og jeg har ikke uttalt og kommer ikke til å uttale meg til noen journalister eller medier. Eventuelle rapporterte sitater som tilskrives meg er falske. Fred og kjærlighet, skrev stjerna.