Miley Cyrus og Kaitlynn Carter:

Kjøpte marihuana i bursdagsgave til eksen

Brody Jenner fikk seg en stor overraskelse da han mottok en bursdagsgave fra ekskona Kaitlynn Carter og Miley Cyrus.

UVANLIG BURSDAGSGAVE: Brody Jenner fikk en bursdagsgave utenom det vanlige av ekskona Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix
UVANLIG BURSDAGSGAVE: Brody Jenner fikk en bursdagsgave utenom det vanlige av ekskona Kaitlynn Carter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste ukene har spesielt to kjendisbrudd blitt hyppig omtalt i mediene. Først ut var «The Hills»-paret Kaitlynn Carter (30) og Brody Jenner (35) som annonserte at de skulle gå hver til sitt i begynnelsen av august.

Ei drøy uke seinere kom nok et sjokkbrudd, da også artist Miley Cyrus (26) og skuespiller Liam Hemsworth (29) besluttet å ende ekteskapet sitt.

Kort tid etter at Cyrus og Hemsworth annonserte at de skulle skille lag, dukket det opp flere bilder av artisten sammen med Carter i hete omfavnelser på ferie ved Comosjøen i Italia. ET Online delte flere bilder av duoen, hvor de både kysset og klemte hverandre.

Gjennom ferien delte både Carter og Cyrus også flere bilder og videoer på Instagram med følgerne sine, hvor et av bildene var av de to sammen.

Bildene av de to kjendiskvinnene fikk flere til å spekulere på om Miley Cyrus hadde vært utro mot Hemsworth, og torsdag valgte førstnevnte selv å slå hardt tilbake mot ryktene i en lengre tirade på Twitter.

Uvanlig bursdagsgave

Som tidligere nevnt har det blitt skrevet side opp og side ned om de to eksparene, og ikke minst relasjonen mellom Carter og Cyrus. Derfor er det kanskje ikke så rart at det kom overraskende på at duoen valgte å gi Carters eksmann, Brody Jenner, en bursdagsgave denne uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer