Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Kjøpte sitt eget hus

- En spontan tanke, innrømmer artisten.

SKULLE SELGE - KJØPTE I STEDET: Artist og «Allsang på grensen»-programleder Stian Thorbjørnsen kjøpte huset han og ekskona bodde i sammen. Foto: Vegard Breie/ TV 2
SKULLE SELGE - KJØPTE I STEDET: Artist og «Allsang på grensen»-programleder Stian Thorbjørnsen kjøpte huset han og ekskona bodde i sammen. Foto: Vegard Breie/ TV 2 Vis mer
Publisert

I mai i fjor kom den triste nyheten om at Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40) skulle skilles fra kona Tina etter fem års ekteskap. I februar avslørte artisten at deres felles hus i Fredrikstad skulle selges.

Nå er huset solgt, og kjøperen er ingen ringere enn «Staysman» selv.

- Jeg tenkte jeg kunne kjøpe det selv, jeg er jo glad i huset, forteller Thorbjørnsen til Dagbladet, og legger til at det var en spontan tanke han fikk.

Videre sier han at han ikke planlegger å bo der selv, men derimot skal leie ut det tidligere hjemmet.

«LINDMO»: Da Stian «Staysman» Thorbjørnsen gjestet Lindmo på NRK, fortalte han om hvorfor han forandret livsstilen sin. Fra å veie 122 kilo og ha et kosthold i stor grad bestående av chips og øl, har han begynt å gå lange turer. Video: NRK Vis mer

Blir boende i leiligheten

Artisten kjøpte en leilighet i Fredrikstad i fjor, og der planlegger han å bli boende.

- Som turnerende musiker og med små barn sliter jeg litt med tid til å vedlikeholde stor hage og sånn, så jeg har jo kjøpt meg leilighet. Da kan jeg heller leie ut til noen som har tid til, og trives med, å jobbe i hagen, forklarer han til Dagbladet.

40-åringen kan fortelle at det har vært stor interesse for huset han skal leie ut, og at flere har vært på visning allerede. Artisten har også merket at boligen er populær i sosiale medier.

- Altså bolig - det er en vanvittig interesse. Da jeg la ut lenka på story (Instagrams historiefunksjon, journ.anm.) både da boligen var til salgs og nå, så ser jeg at det er utrolig mange som har klikka på lenka. Så folk er nysgjerrige, sier han, og ler litt før han fortsetter:

COMEBACK: Vida Lill Gausemel Berge og Stian Thorbjørnsen fikk ikke nok av «Paradise Hotel» i fjor, og inntok sexhotellet på nytt. Denne gangen med en litt annen rolle. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer

- Det var en som skrev til meg at boligen er Norges svar på Graceland, men dét er det ikke akkurat. Jeg har jo fulgt med på Elvis og tar den, men jeg er altså ikke sammenlignbar med Elvis, ler han.

- Fin sommerjobb

Det er ellers en travel sommer for Thorbjørnsen. Han er nemlig programleder for siste sesong av «Allsang på Grensen», i tillegg til at han skal spille på flere festivaler.

- Det blir «Allsang»-sommer og festival-sommer for min del, så jeg må bare komme meg gjennom sommeren, sier han, og forteller at han ikke har planlagt noen sommerferie - noe han imidlertid ikke fortviler over:

- Det er en fin sommerjobb å ha! «Allsang» har gått over all forventning.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer