<strong>SPONTAN:</strong> Jørgine Massa Vasstrand kjøpte spontant hyttetomt og er klar for å bygge hytte ved Mjøsa. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SPONTAN: Jørgine Massa Vasstrand kjøpte spontant hyttetomt og er klar for å bygge hytte ved Mjøsa. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

«Funkygine»:

Kjøpte tomt etter tapet i retten

«Funkygine» har funnet drømmetomta. Nå skal hun bygge hytte.

Publisert
Sist oppdatert

I helga kunne treningsinfluenser og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Jørgine Massa Vasstrand (30), også kjent som «Funkygine», røpe i et blogginnlegg at hun og ektemannen Morten Sundli (30) har kjøpt seg hyttetomt.

Kjøpet skal ifølge Vasstrand ha vært svært spontant, og lå egentlig ikke i tankene deres i det hele tatt.

«Og så … helt på toppen … sto vi plutselig på drømmetomta. Med utsikt over Mjøsa, skjermet fra andre hytter og helt perfekt til vår hytte vi ikke visste vi ønsket oss!», skriver hun på bloggen.

ÅRETS INFLUENCER: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) ble årets influencer. Video: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer

Utålmodig

Til Dagbladet kan Vasstrand fortelle at hun sammen med ektemannen allerede har begynt å se etter hytte, men legger ikke skjul på at det er mye å velge mellom. 30-åringen kan likevel røpe at de allerede har startet prosessen med å ta kontakt med folk som kan hjelpe til med byggingen.

- Vi driver og undersøker ulike muligheter, og er i dialog med en arkitekt og et byggefirma som hører til i området, og som har satt opp mange av hyttene der, sier Vasstrand når Dagbladet tar kontakt.

På bloggen forklarer 30-åringen at det startet med at de leide ei hytte i området for å gjøre noe koselig sammen. I den anledning brukte de tid på å utforske området og se på andre hytter. Deretter skal de ha bedt om et uformelt møte med eieren av hytteområdet - og resten er historie.

Selv om kjøpet av hyttetomta var en spontan avgjørelse, trenger hun heller ikke lang tid på resten av prosessen. Til Dagbladet kan hun nemlig fortelle at de håper at hytta står klar allerede innen året er omme.

- Jeg blir jo veldig utålmodig og ønsker å sette opp hytta før jul. Så hvis alt går i orden kan vi starte å bygge i august. Men det er mange ledd man skal gjennom før den tid, sier hun.

SELSKAP: Da Jørgine Vasstrand ba kjente og kjære til feiring, var det ikke alle som overholdt reglene og hun fikk besøk av politiet. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Må punge ut

Nyheten om spontankjøpet kom få dager etter at det ble kjent at bloggeren må punge ut til sammen 223 188 kroner etter å ha tapt en sak i lagmannsretten.

Vasstrand og ektemannen gikk i fjor til søksmål mot den foregående eieren av ekteparets tidligere bolig på Torshov i Oslo, etter funn av skjeggkre i leiligheten.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

På bakgrunn av dette mente ekteparet at leiligheten var i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner. Vasstrand fikk ikke medhold, og tapte saken i tingretten, som seinere ble anket av ekteparet.

Da anken for to uker siden ble tatt opp i Borgarting lagmannsrett kom det fram i kjennelsen at anken forkastes, og dermed må ekteparet punge ut nevnte sum til motparten og AmTrust Europe.

Boligen på Torshov ble i fjor solgt til rundt 6 000 000 kroner, og familien på fem er nå bosatt i en enebolig på Jessheim.

Blir programleder

Vasstrand har med andre ord mer enn nok å bedrive tiden sin med framover. I tillegg til hyttebygging, blogging og sosiale medier, der hun for øvrig er svært populær med over 627 000 følgere på Instagram, skal hun også innta tv-skjermen igjen.

TAPTE: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at det var kjipt å tape finalen. Video: Rød Løper Vis mer

I fjor var hun å se på skjermen i «Skal vi danse», der hun uke etter uke kjempet seg videre, og til slutt sto i finalen. Hun måtte imidlertid ta til takke med en andreplass i konkurransen, da Aleksander Hetland gikk av med seieren.

I mars kunne 30-åringen også avsløre at hun blir programleder for «Norges Tøffeste» på NRK. Hun deltok selv i programmet for fire år siden, og skal nå lede sesong tre av konkurransen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer