Kim Kardashian West:

Kjørte Kim Kardashian rundt kvelden sjokkranet skjedde. Nå er han arrestert

Politiet frigir mer informasjon om Paris-arrestasjonene. 

NY INFORMASJON: Kim Kardashian ble ranet i Paris i oktober. Nå offentliggjør politiet ny informasjon om hvem de arresterte i saken er. Foto: Iwan Gallet/WWD/REX/Shutterstock, NTB scanpix
NY INFORMASJON: Kim Kardashian ble ranet i Paris i oktober. Nå offentliggjør politiet ny informasjon om hvem de arresterte i saken er. Foto: Iwan Gallet/WWD/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mandag ble det kjent at politiet i Paris hadde arrestert i overkant av et dusin mennesker som de mener er tilknyttet ranet av Kim Kardashian West (36) i oktober i fjor.

Politiet slo til klokka seks om morgenen mot flere adresser i Paris, og de arresterte ble raskt bragt inn til avhør om sjokkranet. Smykker og andre verdier til nærmere 90 millioner kroner ble stjålet fra realitystjerna, som i hovedsak er kjent fra den suksessfulle E!-serien «Keeping Up With The Kardashians».

Politiet i den franske hovedstaden har vært ordknappe rundt hva som egentlig skjedde den oktoberkvelden da 36-åringen ble ranet, eller hvor langt den tre måneder lange etterforskningen har gått.

Kjørte Kardashian rundt

Overfor E!, samme konsern som sender realityprogrammet, bekrefter politiet imidlertid nye detaljer fra den høyt profilerte etterforskningen.

Ifølge franske Le Monde er en av de totalt 17 arresterte en person Kardashian-familien har hatt mye å gjøre med på sine turer til Paris. Han skal være en limousinsjåfør for et anerkjent firma i den franske hovedstaden, og politiet i Paris bekrefter at familien har brukt akkurat denne sjåføren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer