Raymond Røskeland og Sidney Lunde:

- Kjørte over ringen med gravemaskin

TV-profilen avslører flere brudd med kjæresten etter «Farmen»-sirkuset.

BLE SAMBOERE: Raymond Røskeland og Sidney Lunde flyttet sammen i fjor. I tillegg ligger også et giftemål i kortene for paret. Foto: Privat
BLE SAMBOERE: Raymond Røskeland og Sidney Lunde flyttet sammen i fjor. I tillegg ligger også et giftemål i kortene for paret. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Høsten 2020 ble TV-seerne kjent med anleggsarbeideren Raymond Røskeland (38) i TV 2-programmet «Farmen». Røskeland måtte forlate gården etter sleggekonkurransen mot Daniel Viem Årdal, og hjemme ventet kjæresten Sidney Lunde (33) - også kjent som «Rallarfrue».

Paret har tidligere lettet på sløret overfor Dagbladet om forholdet. Seinest i fjor vinter, der de to avslørte at de skulle bli samboere.

Nå, over ett år seinere, røper Røskeland og Lunde at forholdet ikke bare har vært en dans på roser av den grunn.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/ Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Overrasket de fleste

Det var ikke bare Raymond Røskeland som fikk et kjent fjes i forbindelse med «Farmen». Røskeland var nemlig kjapt ut med å vise fram kjæresten sin, og etter det gjorde de to flere intervjuer - noe som gjorde at også Sidney ble gjenkjent og stoppet av folk på gata.

- Det mest overraskende var vel at folk interesserte seg for oss, sier hun til Dagbladet i dag, før Røskeland legger til:

- Det har vel å gjøre med at vi ikke er helt A4, noe jeg er glad for. Hadde alle vært like hadde verden vært et kjedelig sted å leve.

38-åringen forklarer at de aller fleste av de andre «Farmen»-deltakerne i 2020 lot seg sjokkere litt da de traff hans rødhårede flamme for første gang.

For:

- Alle var sikre på at jeg var sammen med en skikkelig gårdskjerring. Sidney var på hotellet vårt etter vi hadde spilt inn finaleprogrammet, for hun hadde vært hos mora si. Da fikk hun møte alle deltakerne. Det var absolutt ingen som kunne fatte og begripe at jeg var sammen med én som henne, som sminker seg og sånn, sier han med et smil.

Han fortsetter:

- Vi er rake motsetninger, og det synes folk sikkert er gøy òg.

Berg-og-dal-bane

- Så hvordan traff dere hverandre, egentlig?

- Det var på 7-Eleven midt på natta. Jeg var dritings og hun var edru. Sidney skulle hjem med toget til Hamar, men det rakk hun aldri.

- Det angrer du vel ikke på, Sidney?

- Nei, absolutt ikke. Dette var i 2015, og jeg er jo fortsatt her i Bergen.

2020-GJENGEN: Det var disse som kjempet mot hverandre i «Farmen» for drøyt to år siden. Vant gjorde Per Gunvald Haugen, som kom inn som utfordrer og dermed ikke er med på dette bildet. Foto: Espen Solli / TV 2
2020-GJENGEN: Det var disse som kjempet mot hverandre i «Farmen» for drøyt to år siden. Vant gjorde Per Gunvald Haugen, som kom inn som utfordrer og dermed ikke er med på dette bildet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Men selv om stemninga i heimen per nå er god som gull, betyr ikke det at forholdet har vært harmonisk hele veien. Langt derifra.

- Det har jo gått ei kule varmt noen ganger, sånt opplever vel de fleste som er i forhold. Men det har gått seg til hver gang, så det har ikke vært noe stort problem, bedyrer eks-«Farmen»-deltakeren, som mener TV-eventyret med tida har styrket båndet mellom dem.

- Ja, det tror jeg. Man kan jo si det sånn at «Farmen» gjorde at man fikk mer oppmerksomhet, også fra kvinner. Når jeg ikke byttet ut Sidney med alle de alternativene som var tilgjengelig, betyr det bare at jeg aldri kommer til å bytte henne ut, heller.

- Hvor lenge vi har vært sammen? Altså, vi møttes i 2015, men hvor mange ganger det har blitt slutt før vi har blitt sammen igjen, det er sannelig ikke godt å vite. Det har vært litt av og på, medgir han.

Flere brudd

Men selv om forholdet til tider har vært turbulent, påpeker Røskeland at de ikke har hatt noen «skikkelig krise» seg imellom. Og selv om de i perioder har gått hver til sitt, understreker han at den siste tida har vært mer harmonisk enn på lenge.

- Det handler vel om at begge er like sta og ikke vil gi seg, legger Sidney Lunde til.

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på Farmen kjendis. Video: Rød Løper Vis mer

I likhet med mange andre par, har de to også opplevd at coronapandemien har satt en stopper for noen av planene deres:

- Bryllup har vi foreløpig lagt helt på is, forteller den 38 år gamle anleggsarbeideren, og legger til at de derfor ikke har satt noen bryllupsdato.

- Forlovelsesringen er flat

- Men dere har forlovet dere, sånn skikkelig?

- Tja, det er et godt spørsmål. Men jo, vi forlovet oss for mange år siden, men den forlovelsen har blitt brutt et par ganger også da. Vi får vel gjøre det skikkelig en dag. Kjøpe nye ringer også, for min er borte, innrømmer Røskeland.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Du har ikke ringen din lenger?

- Nei, jeg kjørte over forlovelsesringen med en gravemaskin en dag jeg var forbanna.

- Seriøst?

- Ja, jeg kjørte over den. Så den er flat. Og så gravde jeg den godt ned etterpå, så den er borte for godt, sier eks-«Farmen»-deltakeren og ler.

«FARMEN»: I uke 5 av «Farmen», var det Raymond Røskeland og Daniel Viem Årdal som møttes til tvekamp. Men taperen hevder at han tapte med vilje. Video: Steffen Pettersen/Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Og selv om «Farmen» er et godt tilbakelagt kapittel for 38-åringen, har han imidlertid ikke helt gitt opp drømmen om mer TV - kanskje også sammen med kjæresten.

- Vi har tenkt tanken på at det ville vært gøy å være med i «Sommerhytta», men det hadde vel ikke Norges befolkning tålt, tror jeg - om jeg og Sidney skulle bygget noe sammen. Begge er nevenyttige, men vi ville kanskje blitt litt hund og katt, humrer han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer