Jennifer Coolidge:

Klagene renner inn

Frustrerte TV-seere uttrykker sin misnøye etter takketalen til Jennifer Coolidge.

SPOILET: Jennifer Coolidge delte litt for mye fra TV-serien «The White Lotus» under takketalen på Golden Globe. Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB
SPOILET: Jennifer Coolidge delte litt for mye fra TV-serien «The White Lotus» under takketalen på Golden Globe. Foto: Earl Gibson III/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Natt til onsdag denne uka gikk prisutdelingen Golden Globe av stabelen. For anledningen var det flere kjente stjerner til stede, deriblant skuespiller Jennifer Coolidge (61).

Coolidge er kanskje for de fleste mest kjent for rollen sin som «Stifler's mom» i «American Pie»-filmene, selv om hun også har vært å se i en rekke andre roller.

I 2021 dukket hun opp i den mye omtalte serien «The White Lotus», som er et komedie-drama skapt av Mike White (52). Den følger gjestene og ansatte i den fiktive White Lotus resort-kjeden hvor oppholdet er påvirket av deres ulike psykososiale dysfunksjoner.

OBS: Saken inneholder spoiler, hvis du ikke har sett ferdig sesong 2 av serien.

VANT PRIS: Brad Pitt vant pris for beste birolle under nattas Golden Globe, og benyttet anledningen til å slå av en spøk om datinglivet sitt. Se også noen av de andre vinnerne. Video: Hollywood Foreign Press Association Vis mer

Under utdelingen tok skuespilleren imot prisen for beste kvinnelige birolle i en miniserie eller TV-film. Da hun gikk opp på scenen, sjokkerte hun mildt sagt publikum. Det skriver The Independent.

Det var i takketalen sin at Coolidge avslørte for publikum hva som skjer med rollen hennes som Tanya i «The White Lotus».

Hun fortalte nemlig at karakteren hennes ble drept i sesong to.

Som følge av avsløringen etterlater hun seg flere frustrerte TV-seere, som nå har tatt til Twitter.

«Å, nei. Jeg begynte nylig å se «The White Lotus», og Jennifer Coolidge slapp nettopp en stor spoiler i talen sin. Så det suger», skriver en Twitter-bruker.

«I en tidsalder med streaming og internasjonale seere, er det ulovlig for skuespillere å spoile serien i en takketale. Vi elsker deg, Jennifer, men dette er loven!!!», utbryter en annen, mens en tredje følger opp:

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 14.01.2013 FÅR SLAKT: Halle Berry havnet på lista over Golden Globes verst kledde med sin mønstrede Atelier Versace-kreasjon. Video: NTB Scanpix / Reuters Vis mer

«Hvordan kunne Jennifer Coolidge spoile den andre sesongen av «White Lotus» på denne måten??».

Skuespilleren har foreløpig ikke uttalt seg angående klagene som har kommet inn etter takketalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer