Lisa Marie Presley:«»

- Klandrer meg selv

Forteller ærlig om livet etter sønnens bortgang.

SØRGER: Lisa Marie Presley skriver i et nytt innlegg om hvordan hun har taklet sønnen Benjamins bortgang. Foto: Splash News/NTB
SØRGER: Lisa Marie Presley skriver i et nytt innlegg om hvordan hun har taklet sønnen Benjamins bortgang. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 kom nyheten om at Benjamin Keough (27), et av barnebarna til Elvis Presley, hadde gått bort. Kort tid etter ble det offentliggjort at Keough hadde tatt sitt eget liv.

Dødsfallet gikk naturligvis hardt utover hans mor, Lisa Marie Presley (54).

- Hun er fullstendig knust og utrøstelig, men forsøker å holde seg sterk for sine elleve år gamle tvillinger og sin eldste datter, Riley. Hun forgudet den gutten (Benjamin red.anm.). Han var hennes livs kjærlighet, sa Presleys manager, Roger Widynowski, i en uttalelse kort tid etter dødsfallet.

I et ærlig innlegg, delt med People, åpner nå Presley opp om livet etter tapet av sønnen.

RØRENDE: Wyn Starks rørte flere til tårer under sin «America’s Got Talent»-audition, da han valgte å hedre sin avdøde tvillingbror. Reporter: Nora Skavhaug. Video: «America´s Got Talent» - NBC Vis mer

- Klandrer meg selv hver dag

«Døden er en del av livet uansett om vi liker det eller ikke - og det er også sorg. Det er så mye å lære og skjønne om dette temaet, men det jeg vet så langt er at sorg vil på ingen måte forsvinne, verken ett eller flere år etter et tap. Sorg er noe du vil ta med deg videre resten av livet ditt, til tross for hva enkelte folk eller kulturen vår vil at vi skal tro», skriver Presley innledningsvis.

Hun fortsetter å fortelle åpenhjertig om at sorgen kan føles ensom og at hun har slitt med skyldfølelse etter sønnens død.

«Jeg klandrer meg selv hver eneste dag, noe som i seg selv er vanskelig nok å leve med, men også andre vil dømme og klandre deg. Til og med i hemmelighet og bak ryggen din, noe som er enda mer grusomt og vondt på toppen av alt annet», forteller 54-åringen, og legger til at hun får finner trøst i å delta i støttegrupper.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Mistet faren sin som niåring

Da en hel verden i 1977 sørget over dødsfallet til «kongen av rock», Elvis Presley, sørget ni år gamle Lisa Marie over tapet av faren sin. I det ferske innlegget åpner hun seg nå om hvordan hun fra tidlig alder har møtt motgang i livet.

«Jeg har opplevd dødsfall, sorg, og tap helt siden jeg var ni år gammel. Jeg har opplevd mer enn andre vil oppleve gjennom et helt liv, og likevel har jeg kommet meg hit. Men dette? Dødsfallet til min vakre, vakre sønn, som var så lik sin bestefar at det faktisk skremte meg og som gjorde at jeg ble enda mer bekymret for ham? Nei. Bare nei, nei, nei, nei».

I tillegg til Benjamin, har Presley barna Riley (33), Finley (13), og Harper (13). Avslutningsvis skriver 54-åringen at det er døtrene som hjelper henne gjennom hverdagen og gir henne viljen til å leve.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer