Privat økonomi:

Klar beskjed: - Ekstremt viktig

Oskar Westerlin har snakket med D2 om sin private økonomi.

GÅR BRA: Oskar Westerlin tar utfordring og må vise hva han har på brukskontoen sin. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oscar Westerlin (25) har vært et kjent ansikt for mange de siste åra, spesielt den yngre generasjonen.

Han har en stor følgerskare på TikTok og Snapchat, men har også vært en profil i VGs «Sportsklubben», og er for øyeblikekt aktuell på TV-programmet «Forræder».

Denne uka har han latt seg intervjue av D2 om sin private økonomi, hvor han røper flere detaljer.

- Ekstremt viktig

- Jeg har aldri hatt et kredittkort. Før jeg begynte for meg selv hadde jeg alltid litt i bakhånd på sparekontoen, i tilfelle det skulle gå tomt, sier Oskar Westerlin til D2.

SVIMLENDE SUM: Oscar Westerlin røper hvor mye penger han og gjengen i «Kontoret» brukte på videoen i Abu Dhabi, kiel og Paris. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Oscar Westerlin / Tiktok. Vis mer

Han svarer også på hva han bruker mest penger på i hverdagen.

- Mat. For min del er helse ekstremt viktig. Jeg prioriterer å spise god og sunn mat, som ofte er kostbar, sier Westerlin til D2.

POPULÆR: Oskar Westerlin. Foto: Anders Grønneberg
POPULÆR: Oskar Westerlin. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

TikTok-profilen er ingen skammens mann, og sier det er svært få ting han skammer seg over å bruke penger på. Han røper riktignok at det er noen ganger han ergrer seg over bestemte kjøp.

- Jeg kan bli irritert på meg selv hvis jeg faller for impulskjøp ved kassa på Kiwi, forteller han.

Dagbladet har tidligere intervjuet Westerlin om vanene hans, og da gjorde han det klart at han faster 17 timer hvert døgn.

- Telt kalorier i fem år

- Jeg er disiplinert, målrettet og arbeidsom. Jeg står opp klokka sju, drar rett på gymmen. Så hjem og sykler mens jeg jobber. Spiser først ved lunsjtid. Jeg løper to ganger i uka, sykler tre, én til to timer - og så trener jeg styrke fire dager. Spiser to store måltider i døgnet, med sju timers mellomrom. Det gir 17 timers faste i døgnet. Ultraprosessert mat er fy, sa Westerlin til dagbladet tilbake i mars.

Dagbladets Anders Grønneberg skrev den gang at Westerlin «snakket som en helsefreak og treningsguru, langt fra den youtuberen som bøtter ned hundre shots på hundre minutter, for deretter å la magen vrenge seg og la innholdet velte ut som en tsunami».

- Jeg har telt kalorier i fem år, minst. Veier meg hver morgen etter jeg har pisset og før jeg drikker vann, sa 25-åringen.

Aktuell på TV

Westerlin (25) er en kjent profil fra sosiale medier, og har mange følgere på plattformer som Snapchat, TikTok og Instagram. Han er for øyeblikket aktuell i TV 2-programmet «Forræder».

I februar delte TikTok-profil Oskar Westerlin en video der han klinte til med influenser Sophie Elise Isachsen. Da han deltok på TV 2s høstlansering i Bergen ble han konfrontert om videoen som fikk mye oppmerksomhet. Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch Vis mer

På sosiale medier viser han fram små og store øyeblikk i hverdagen.

- Jeg poster mye på snap og dokumenterer hvert minutt av livet mitt der, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

I tillegg til å være aktiv på sosiale medier, har han podkasten «Kontoret» sammen med kompisen Snorre Klanderud.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer