Espen Aas:

Klar beskjed fra seer: - Søk hjelp

«Dagsrevyen»s Espen Aas mottok en mystisk pakke på jobb.

MOTTOK PAKKE: NRKs Espen Aas ble svært overrasket da en seer hadde sendt han en pakke i posten. Her med kollega Åsa Vartdal. Foto: Tore Skaar
MOTTOK PAKKE: NRKs Espen Aas ble svært overrasket da en seer hadde sendt han en pakke i posten. Her med kollega Åsa Vartdal. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forfatter og journalist Espen Aas (48) er godt kjent for de fleste som programleder i «Dagsnytt 18» og «Dagsrevyen» på NRK.

Da den tidligere London-korrespondenten møtte på jobb i NRKs lokaler på Marienlyst i Oslo tirsdag, var det en spesiell overraskelse som ventet ham.

- Jeg vet ikke når den kom, men jeg fant den i dag, sier Aas til Dagbladet.

PAKKE: Denne merkelige pakken ventet Espen Aas på jobb. Foto: Privat
PAKKE: Denne merkelige pakken ventet Espen Aas på jobb. Foto: Privat Vis mer

- Jeg sjekker ikke posthylla lenger, men der lå det altså en mystisk, liten pakke. Noe som jo er litt skummelt.

Innholdet i konvolutten var heldigvis ikke skummelt, men likevel overraskende.

- Det lå to kammer oppi, med en klar beskjed om at hvis jeg ikke visste hvordan jeg skulle bruke dem, så var det sikkert noen å spørre eller få hjelp av, humrer NRK-veteranen.

Det var Medier24 som omtalte saken først.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Har mottatt klager

- Hva tenker du om at noen har sendt deg to kammer?

Som regel, når man får tilsendt post, er det gjerne en klage. Så jeg trodde bare at noen var sur for et eller annet.

Aas forteller at han riktignok har fått både ei lue og noen votter tidligere, men aldri noe som dette:

- Det er veldig søtt at noen har kjøpt kam til meg. Jeg vet at den eldre garde har klaget på at jeg er bustete på håret, og flere opprørte seere har lurt på hvorfor i all verden ikke denne programlederen ikke ordner seg på håret før sending.

KLAR BESKJED: Beskjeden som fulgte med pakken er undertegnet «Kari». Foto: Privat
KLAR BESKJED: Beskjeden som fulgte med pakken er undertegnet «Kari». Foto: Privat Vis mer

Hvem som i denne runden har fått nok av programlederens bustete sveis, og tok saken i egne hender, vet han imidlertid ikke - annet enn at avsenderens navn antakelig er Kari.

- Hva synes du selv om frisyren din?

- Jeg er jo stort sett ganske fornøyd med den, selv om den ikke alltid er så medgjørlig. Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det, forsikrer han, og forklarer at han prøver å få til en sideskill, men at noen hårstrå har fått for seg at de skal stå rett opp.

SVARER: Iselin Guttormsen har vært influenser i flere år, nå svarer hun på det teiteste rykte hun har hørt om seg selv. Video: Celina Morken Reporter: Thea Hope Vis mer

Nå har NRK-profilen fått ikke bare én, men to kammer - for å holde styr på sveisen. Hvorvidt han tyr til dem i framtida, er imidlertid et annet spørsmål:

- Foreløpig har jeg ikke turt å åpne pakkene. Jeg har aldri hatt en kam, men jeg har børste, selv om ingen sikkert tror på det. Foreløpig er kammene plassert i skapet mitt på jobb. Nå har jeg dem i alle fall til et nødstilfelle, så jeg kan greie meg selv, fleiper han avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer