Pilotfrue

Klar for nytt familie­liv i luksus­hjem: - Fortsatt uvirkelig

Kampen for å få barn resulterte i bok.

TRONER: Ekteparet bestående av Ulrik og Julianne Nygård har de siste åra markert seg stort i bloggverden. Nå blir de foreldre for første gang, etter flere år med forsøk og spontanaborter. Hvorvidt hunden Ramp takler familieforøkelsen, er foreløpig uvisst. Her et paret fotografert i sitt tidligere hjem på Vinderen i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TRONER: Ekteparet bestående av Ulrik og Julianne Nygård har de siste åra markert seg stort i bloggverden. Nå blir de foreldre for første gang, etter flere år med forsøk og spontanaborter. Hvorvidt hunden Ramp takler familieforøkelsen, er foreløpig uvisst. Her et paret fotografert i sitt tidligere hjem på Vinderen i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er klart at jeg ønsker at han skal få en skjermet oppvekst, gjerne med hage og takterrasse. Nærhet til sjøen er også fint, lyder det fra den blonde, gravide kvinnen i sofaen.

Putene ligger perfekt, gulvet kan en nærmest speile seg i og frokosten står Instagram-klar på bordet. At boligen deles med en røytende hund, er det ingen bevis på. Vinderen-rekkehuset til «Pilotfrue», bloggparet bestående av Julianne (27) og Ulrik Nygård (38), skal selges.

De så seg fornøyde med taksten på 10,9 millioner, penger som kommer godt med når de snart overtar en enebolig i Asker til 22 millioner kroner. Det er ti år mellom paret, men etter at de giftet seg i 2016, var begge enige om en ting: De skulle ha barn. Sønnen Severin kommer etter planen til verden i sommer.

Veien dit ble derimot alt annet enn enkel for piloten og den tidligere journalisten.

Flere spontanaborter

- Vi var på bryllupsreise, og tenkte vi skulle vente noen dager før vi prøvde å få barn - sånn at hun fikk drukket litt vin. Vi trodde det skulle skje «sånn», sier Ulrik Nygård til Dagbladet, og illustrerer med et knips.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer