Melina Johnsen:

Klar for nytt program: - Norges befolkning skal bli skremt igjen

Nå gjør «Ex on the Beach»-profilen TV-comeback.

GJØR COMEBACK: Melina Johnsen dukker atter en gang opp på skjermen, i TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne». Hun lover at det blir verdt å se på. Foto: NTB scanpix
GJØR COMEBACK: Melina Johnsen dukker atter en gang opp på skjermen, i TVNorges nye Dplay-satsing «Influenserne». Hun lover at det blir verdt å se på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Første sesong av «Ex on the Beach» ble rundet av tidligere i høst, og mange kjenner nok allerede på savnet etter mange av de helsprø menneskene man ble kjent med i programmet.

Kanalen skal som kjent i gang med innspillingen av en ny sesong til neste år, men dersom du savner eksempelvis Melina Johnsen (22) fra årets sesong, trenger du ikke vente helt til neste høst med et gjensyn.

I dag blir det nemlig kjent at TVNorge til våren skal vise serien «Influenserne», der et knippe kjente profiler fra nett og TV skal blottlegge livene sine på skjermen. Programmet skal vises på Dplay fra våren av, og vi får muligens et helt annet innblikk i livene til disse kjendisene enn vi har hatt fra før.

  • Les om alle de nye profilene nederst i saken!

Det tror i hvert fall 22-åringen selv.

- Mye rart

- Jeg føler ikke at jeg har gjort meg ferdig med TV helt ennå. Dette passer meg ypperlig, slik at folk muligens får et annet innblikk i livet mitt. Jeg kan vise at jeg ikke bare er hun tøffe og harde, men at jeg også har andre sider, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer