Prinsesse Ingrid Alexandra:

Klarte ikke å holde tilbake tårene

Prinsesse Ingrid Alexandra ble lørdag formiddag konfirmert i Slottskapellet.

RØRT: Kronprinsesse Mette-Marit ble rørt til tårer da datteren hennes holdt en tale etter konfirmeringen. Video: NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SLOTTSKAPELLET (Dagbladet): Sola presser seg gjennom skyene over Slottsplassen, og flere skuelystne er samlet i håp om å få et glimt av konfirmant prinsesse Ingrid Alexandra (15) på hennes store dag.

Det har den siste tida vært stor spenning rundt den store, kongelige begivenheten, og nå er arveprinsessa konfirmert.

Tårevått

Dagbladet var til stede i Slottskapellet hvor det var pyntet med hortensia og snøbær for anledningen. I tillegg til kongefamilien var både nær familie, regjeringen og andre celebriteter på plass.

Hennes foreldre, kronprins Haakon (46) og kronprinsesse Mette-Marit (46), var tydelig rørte da datteren kom gående opp mot alteret. Den stolte mora måtte tørke flere tårer da hun så sin 15 år gamle datter komme opp kirkegulvet.

Både da det ble sunget for prinsessen, da hun selv talte foran de frammøtte, og da hun ble bedt for, klarte ikke Mette-Marit å holde tilbake tårene. Hun måtte flere ganger finne fram tørkleet og det er tydelig at dette er en stor dag som betyr mye for hele familien.

Prinsessens tante, prinsesse Märtha Louise (47) var blant dem som talte for konfirmanten under gudstjenesten. Prinsesse Ingrid Alexandra selv leste opp Frans av Assisis Bønn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer