Sophie Elise etter rumpeoperasjon:

- Klarte ikke sitte

Toppbloggeren beskriver hjemturen fra USA som de lengste elleve timene av livet sitt.

SKAPER OVERSKRIFTER: Sophie Elise Isachsens avgjørelse om å reise til USA for å få reversert en rumpeoperasjon hun gjennomførte i Tyrkia som 19-åring, skaper overskrifter i Storbritannia. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I oktober innrømmet den norske toppbloggeren og influenseren Sophie Elise Isachsen (24) på bloggen sin at hun angrer på rumpe-operasjonen hun tidligere har utført.

I blogginnlegget skrev 24-åringen at hun skulle reise til USA for å få reverset operasjonen hun gjennomførte i Tyrkia, og begrunnet avgjørelsen med at hun er «lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut».

Blogginnlegget vakte oppsikt ikke bare her til lands, men også i utlandet, der den britiske tabloidavisa Daily Mail laget sak om toppbloggerens bakdel.

- Ekstremt farlig

Forrige uke gjennomførte Isachsen operasjonen i USA, og i går delte hun den sjokkerende nyheten om at hun hadde gått rundt med brystimplantater i bakdelen sin.

Det skrev hun i et innlegg på Instagram-profilen sin.

- Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal si dette, så jeg sier det bare. Det viser seg at jeg har gått rundt med brystimplantater i rumpa mi hele tiden, helt siden jeg opererte i Tyrkia, Istanbul for fire år siden», skrev hun og fortsatte:

- Det er ikke bare sykt, men ekstremt farlig og jeg kan ikke forestille meg hvor mange unge jenter som har det samme uten å vite om det, var noe av det Isachsen skrev i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer