Katy Perry støtter Hillary Clinton

Kler seg naken for Hillary

Popstjernen Katy Perry oppfordrer folk til å stemme på valgdagen. Uansett hva de har på seg. 

KLÆRNE SPILLER INGEN ROLLE: Popstjernen Katy Perry oppfordrer folk til å stemme på valgdagen. Uansett hva de har på seg. Video: iHeartMedia, Rock The Vote, Funny Or Die Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var i forbindelse med National Voter Registration Day 27. september, at Katy Perry (31) gjennomførte naken-stuntet som skal få amerikanerne til stemmeurnene. Det skriver Huffington Post.

Se video over

National Voter Registration Day blir arrangert av organisasjoner, frivillige og kjendiser for at amerikanerne skal huske å registrere seg før presidentvalget 8.november.

STOLER IKKE PÅ FOLKET: I 2000 tapte Al Gore presidentvalget på tross av at han fikk over en halv million stemmer flere enn George W. Bush. Dagbladet forklarer hvordan. Video: Guro Lindahl Flåten / Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Mandag postet stjernen denne meldingen på Twitter: «I morgen skal jeg bruke kroppen min som 'click bait' for å bidra til å forandre verden.»

Til stemmelokalet i pysjen

I forbindelse med stuntet ble det forrige tirsdag sluppet en to minutters film der Perry drar til stemmelokalet i pysjen. Vel framme i stemmelokalet vrenger hun av seg klærne, men når Perry står der naken dukker politiet opp og Perry blir fraktet til fengsel. Filmen er også blitt publisert på stjernens Twitter-konto.

Budskapet er at du kan stemme, uansett hva du har på deg, bare du har på deg klær.

Sterk støtte til Clinton

Selve filmen er upartisk med tanke på presidentvalget mellom Hillary Clinton og Donald Trump, men Perry har vært en aktiv støttespiller for Clinton fra starten.

Slik kan du følge valgthrilleren på dagbladet.no Vis mer

Hun har blant annet deltatt på Clintons valgkampmøte i Iowa og sunget på the Democratic National Convention. Sammen med Elton John stilte hun opp på konsert for å støtte Clinton i New York tidligere i år. I tillegg har hun vært svært aktiv på sosiale medier for å støtte Clinton.

Kjendiser i valgkampen

Katy Perry er ikke den eneste kjendisen som har markert seg i valgkampen for å støtte Hillary Clinton. Ifølge CBSNews er Robert De Niro, Lena Dunham, Julianne Moore, Olivia Wilde og Steven Spielberg blant de mange kjendisene som gir Clinton sin støtte.

Komiker Zach Galifianakis, som har intervjuet Hillary Clinton i programmet sitt «Between Two Ferns», nekter å intervjue Donald Trump ifølge Huffington Post.

- KALT KVINNER GRISER: Hillary Clinton benyttet debatten til å påpeke de mange, og ikke så hyggelige utsagnene Donald Trump har hatt om kvinner. Video: CNN / Foto: Julio Cortez / AP Vis mer

Men det er også en rekke kjente fjes som kan tenke seg å se «The Donald» i Det Hvite hus.

Blant Trump-fansen finner vi navn som Caitlyn Jenner, Mike Tyson, Tila Tequila og Kid Rock.

Bokser Mike Tyson har ifølge Daily Mail vært en nær venn av Trump siden 80-tallet, og har framsnakket presidentkandidaten ved en rekke anledninger.

VALGET I USA: 8. november skal USAs 45. president velges. Dagbladet vil i samarbeid med Kjør Debatt gi deg alt om den spennende oppkjøringen. Podcasten finner du på dagbladet.no, iTunes og Acast. Video: Endre Vellene / Dagbladet. Podkasten finner du her: https://itun.es/no/GObbfb.c Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer