Conor McGregor og Machine Gun Kelly:

«Klikker» på rød løper

Det ble en dramatisk start på kvelden for to av kjendisene på årets MTV Video Music Awards.

HISSIGPROPP: Conor McGregor stjal overskiftene etter helgas MTV Video Music Awards. Video: Rødt Kort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid fant årlige MTV Video Music Awards sted i New York. Som seg hør og bør hadde flere av verdens største stjerner funnet frem finstasten for anledningen, og kjendisene strålte på den røde løperen.

Men et rød løper-arrangement kommer sjelden uten overskrifter, og nattens begivenheter var intet unntak: Foran hele verdens øyne og presse brøt det nesten ut i en real slåsskamp. Det melder flere internasjonale medier, blant annet People.

Ble avvist

Dramaet var det den irske MMA-utøveren Conor McGregor (33) som sto for. Han hadde nemlig håpet å få ta et bilde sammen med artisten Machine Gun Kelly, og ba derfor superstjernens team om det.

Den forespørselen ble imidlertid avvist, noe McGregor ikke var spesielt fornøyd med.

Ifølge kilder til nettstedet skal MMA-utøveren ha grepet tak i stokken sin og begynt å svinge den i Kellys retning, samtidig som han ropte mot artisten - som gikk på den røde løperen med kjæresten Megan Fox (35).

McGregor måtte fysisk holdes tilbake av sikkerhetsvaktene på stedet, det viser både bilder og videoer som har foreviget hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.