«Klin til», sa Aksel. Men var det dette han mente?

Hete scener mellom Tone Damli og svensk duettpartner på MGP-scenen. Og dette er bare lydprøven...

GOD KJEMI: Mellom Tone Damli Aaberge og Erik Segerstedt under prøvene til lørdagens delfinale i Melodifestivalen. Foto: Scanpix
GOD KJEMI: Mellom Tone Damli Aaberge og Erik Segerstedt under prøvene til lørdagens delfinale i Melodifestivalen. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): I morgen deltar Tone Damli Aaberge i den andre delfinalen i Melodifestivalen - svenskenes svar på Melodi Grand Prix og konkurransen som skal peke ut hvem som får representere Sverige i den internasjonale Eurovision Song Contest-finalen på hjemmebane i Malmø i mai.

Tone synger låta «Hello Goodbye» i duett med den svenske «Idol»-kjendisen Erik Segerstedt (29), og den siste hilsenen hun fikk fra forloveden Aksel Hennie på Twitter var simpelthen «KLIN TIL».

Nå tyder bildene fra dagens lydprøve i Göteborg på at Aaberge har tatt forloveden litt vel bokstavelig. De taler sitt klare språk om meget god kjemi mellom de to duettpartnerne på scenen.

«Helt loco» Om kyssene og, æh, sleikingen fyrer opp romanserykter mellom Segerstedt og den norske stjerna, er det ikke første gang Aaberge koples til svenske popkjekkaser.

Da hun gjorde sitt første fremstøt på det svenske musikkmarkedet i duett med Eric Saade i fjor, komplett med en svært antydende musikkvideo fra partyøya Ibiza, var svenske ukeblader kjappe med å rapportere at sogndølen var i ferd med å flytte inn i Saades leilighet i Stockholm.

Hun måtte ty til Twitter for å avkrefte ryktene og kommenterte til TV 2 at Aksel Hennie syntes den svenske pressen var «helt loco».

- Han blir litt overrasket over hvordan man finner på ting, men han tar det hele med et smil, sa hun.

Ikke viktig å vinne Det gjenstår å se om Tone Damli Aaberge og Erik Segerstedt sceneshow blir omsatt i poeng fra det svenske TV-publikummet - verken kommentatorene i svensk presse eller den norske MGP-eksperten Morten Thomassen har levnet dem store sjanser i en Melodifestival preget av artister som er mer etablerte i landet.

Tones manager David Eriksen har da også lagt vent på at det ikke er seier som er suksesskriteriet for hennes deltakelse i Melodifestivalen.

- Det viktigste er at det er en fin låt, og det handler først om å få nok en hit i Sverige. Dette er en super plattform å jobbe henne videre fra, har han sagt til Dagbladet.