Kanye West:

Kliner til med ny flamme

Rapperen har tilsynelatende gått videre etter skilsmissen.

NY ROMANSE: Kanye West og Kim Kardashian gikk hver til sitt for ett år siden. Nå har begge gått videre. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB
NY ROMANSE: Kanye West og Kim Kardashian gikk hver til sitt for ett år siden. Nå har begge gått videre. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er et knapt år siden nyheten om at rapperen Kanye West (44) og realitystjerna Kim Kardashian (41) skulle skilles, kom.

Siden den gang har Kardashian kastet seg inn på datingmarkedet igjen, og har i dag en angivelig romanse med komiker Pete Davidson (27). For øyeblikket ferierer de på Bahamas sammen.

Nå ser det imidlertid ut til at eksmannen, Kanye West - som flere ganger har vært åpen om at han vil ha kona tilbake - har kommet seg videre etter bruddet.

Nå bekreftes det nemlig at han har en romanse med skuespiller Julia Fox (31), blant annet kjent fra Adam Sandler-filmen «Uncut Gems».

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Møttes på nyttårsaften

I en ny artikkel publisert av Interview deler nemlig Fox og rapperen flere bilder av forholdet, samt en beskrivelse av romansen.

Der kommer det blant annet fram at paret møttes i Miami på nyttårsaften, og at det var en «umiddelbar forbindelse» mellom de to.

«Energien hans var så morsom å være rundt. Han fikk meg og vennene mine til å le, danse og smile hele natta», skriver Fox videre.

På parets andre date dro de for å se et Broadway-stykke, etterfulgt av en middag på restauranten Carbone.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

«Veldig organisk»

Rapperen skal ikke ha vært fornøyd med å holde daten lavmælt, og bestemte seg heller for å fikse en hel fotoseanse.

«Hele restauranten elsket det, og heiet på oss mens det foregikk», skriver skuespilleren videre.

Seinere overrasket rapperen den nye flammen med en hel hotellsuite full av klær. Dette er også godt dokumentert på bildene delt av Interview. 31-åringen beskriver også at hun har store håp for framtida med rapperen.

«Alt mellom oss har vært veldig organisk. Jeg vet ikke hvor ting er på vei, men hvis dette er noen indikasjon for framtida kommer jeg til å elske det».

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

43-åringen har ikke kommentert forholdet selv foreløpig, men har naturligvis godkjent saken i Interview.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer