Lene Elise Bergum:

Klippet ut ukjent «Farmen»-kollaps: - Skjønte at noe var galt

TV-profil Lene Elise Bergum (46) var ute av tv-gården i nesten et helt døgn, uten at tv-seerne visste om det.

IKKE VIST PÅ TV: Tidligere skuespiller Lene Elise Bergum (46) forteller om dramatikken som oppsto da hun måtte fraktes til sykehus under innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
IKKE VIST PÅ TV: Tidligere skuespiller Lene Elise Bergum (46) forteller om dramatikken som oppsto da hun måtte fraktes til sykehus under innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er blitt såpass voksen at jeg velger å ta helsa mi på alvor. Jeg måtte vite hva det var, forteller tidligere skuespiller Lene Elise Bergum (46) til Dagbladet.

Sørlandskvinnen hadde bare tilbrakt et par dager på innspillingsgården utenfor Halden da kroppen brått sa stopp. På tv er det umulig å legge merke til at Bergum, som fremdeles er blant de gjenværende deltakerne i årets «Farmen Kjendis»-sesong, forsvinner ut av gården - og er borte i et helt døgn.

Sekvensen, som fant sted i den første tv-uka fra opptakene i fjor sommer, er nemlig ikke å se i programmet.

Fryktet det verste

- De har skrelt vekk hele greia. Kanskje like greit, medgir 46-åringen.

Den tidligere «Hotel Cæsar»-stjerna hadde følt seg dårlig en stund da hun plutselig, mens hun sto og lagde mat på «Farmen»-kjøkkenet, ble svimmel og begynte å kjenne prikking over hele kroppen.

- Først tenkte jeg at det kunne være migrene, som jeg har hatt problemer med, så jeg tok medisinene mine (alle «Farmen»-deltakere får lov til å ha med nødvendige medisiner inn på gården, journ.anm). De pleier å virke med en gang, men denne gangen skjedde det ingenting, forteller Bergum, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer