NAKENDANS: Cinthia Hernandez og dansepartneren serverte en dampende het framføring i den argentinske versjonen av «Skal vi danse», der de begge endte opp med å kaste alle klærne. Foto: Stella Pictures
NAKENDANS: Cinthia Hernandez og dansepartneren serverte en dampende het framføring i den argentinske versjonen av «Skal vi danse», der de begge endte opp med å kaste alle klærne. Foto: Stella PicturesVis mer

Kliss nakne på parketten i «Skal vi danse»

Det argentinske danseparet kastet alle klærne på direkten. Se video!

(Dagbladet): Tv-konseptet «Skal vi danse» har slått an i land verden over. Danseprogrammet er kjent for sexy kostymer, het dansing og smekre kropper.

Men mens de norske deltakerne ikke viser mer hud enn det som strengt tatt er nødvendig, tar de argentinske «Skal vi danse»-deltakerne det hele noen hakk lenger.

I fjor sjokkerte den argentinske Playboy-modellen Silvina Escudero og dansepartneren Nicolás Scillama med å kaste klærne da de framførte sin dans til Aerosmith-låta «Crazy».

Danset splitter naken
På direktesendt tv kastet modellen alle klærne bortsett fra trusa, og begynte å simulere sex i flere pikante stillinger sammen med dansepartneren.

Og som ikke det var nok kysset også Scillama Escuderos bare bryster.

Om det var med vilje eller ikke, seerne sørget for at paret måtte ut i danseduell, og dermed ble dansen framført enda en gang.

Og nå har det skjedd igjen. Den tidligere Big Brother-deltakeren Cinthia Fernandez sørget for å sette fjorårets strippenummer fullstendig i skyggen, da hun sjokkerte med å danse splitter naken på «Skal vi danse»-parketten.

Også dansepartneren hennes viste seg i Adams drakt i det sjokkerende dansenummeret.

Sex og rødvin
Til Beyoncé og Shakiras sang «Beautiful Lie» startet de to dansen ikledd toga-kostymer, men endte opp med å simulere sex på parketten, før han helte rødvin over realitystjernens nakne kropp.

Selv programlederen, Marcello Tinelli ser sjokkert ut på slutten av showet. Ifølge Daily Mail var også Fernandez' sine foreldre blant publikum i salen.

RØDVIN: Var en av dansens ingredienser. Her helles den over Hernandez. Foto: Stella Pictures
RØDVIN: Var en av dansens ingredienser. Her helles den over Hernandez. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter showet skal Cinthia Fernandez ha unnskyldt seg via Twitter.

Dette er ikke første gang hun viser seg naken. Tidligere har hun blant annet posert i Evas drakt for det argentinske magasinet H Para Hombres.

En video av den hete dansen lå tidligere ute på YouTube, men ble siden fjernet på grunn av for mye nakenhet.

SIMULERTE SEX: For andre året på rad, simulerer et av danseparene i det argentinske danseprogrammet sex på parketten. Foto: Stella Pictures
SIMULERTE SEX: For andre året på rad, simulerer et av danseparene i det argentinske danseprogrammet sex på parketten. Foto: Stella Pictures Vis mer