Elle-festen 2019:

Knakk hælen på skoa før Elle-festen

Moteprofil Janka Polliani hadde en uheldig hendelse med skoen sin før kveldens store begivenhet.

STJERNEDUO: Podkastduoen Janka Polliani og Marte Bratberg strålte på den røde løperen til kveldens Elle-fest. Foto: NTB scanpix
STJERNEDUO: Podkastduoen Janka Polliani og Marte Bratberg strålte på den røde løperen til kveldens Elle-fest. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år arrangerer motemagasinet Elle en sommerfest de færreste vil gå glipp av, der flere av landets fremste moteprofiler og kjendiser er selvskrevne gjester.

I år arrangeres festen på Høymagasinet på Akershus festning i Oslo, og det var god stemning da den røde løperen tirsdag kveld ble rullet ut for femtende gang og fylt med fest- og sommerkledde mennesker.

  • Se flere bilder fra den røde løperen nedover i saken!

Uheldig før ankomst

To av de som har funnet frem finstasen for anledningen er den norske moteprofilen Janka Polliani (40) og radioprogramleder Marte Bratberg (29), som kan fortelle til Dagbladet at hælen på den ene skoen til førstnevnte hadde knekt av rett før hun ankom festen.

- Jeg var på vei inn her, så knakk hælen på skoen som jeg egentlig skulle bruke. Det var bare flaks at jeg hadde ekstra sko med meg, det skal jeg heretter alltid gjøre, forteller Janka Polliani til Dagbladet.

Polliani avslører videre at hun ikke har brukt lang tid på dagens antrekk, og at hun fant det fram først i dag. Hun påpeker derimot at Bratberg har brukt mye lengre tid på å finne det riktige antrekket til den store motebegivenheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer