Emile «Voe» Nereng:

- Knakk sammen og hylgråt

«Kompani Lauritzen»-deltakeren fikk seg en real overraskelse da hun ringte hjem til familie og kjæreste midt i innspillinga.

TØFT: Emilie Nereng forteller om noen tøffe dager i begynnelsen av oppholdet på Setnesmoen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TØFT: Emilie Nereng forteller om noen tøffe dager i begynnelsen av oppholdet på Setnesmoen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til forskjell fra flere andre realitykonsepter, har de 14 deltakerne som begir seg ut i «Kompani Lauritzen» en avtale med TV 2 og produksjonsselskapet Seefood om at de får ringe hjem til familie og venner.

Det kunne de gjøre et par ganger i uka, men makstid var én time hver gang. Det bekrefter pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, overfor Dagbladet.

Telefonsamtalene endte imidlertid ikke alltid i smil og latter.

- Da jeg fikk ringe hjem etter min uke som korporal, så brøt jeg helt sammen. Første spørsmålet fra mamma var «Hvordan har du det, jenta mi»? Jeg gikk helt i kjelleren, forteller matinfluenser og deltaker Emilie «Voe» Nereng (26) til Dagbladet.

Hadde psykologsamtaler

Hun forteller at «Kompaniet» ikke fikk ringe hjem så ofte som hun hadde sett for seg.

- Vi leverte inn alt av mobiler, og fikk vi én time total mobiltid - så det endte oftest i mange inntrykk man skulle fortelle om. Men det å snakke med dem hjemme, det hjalp. For å prosessere hele greia.

Ifølge artist Tone Damli (33), fikk deltakerne, som Nereng også er inne på, ringe hjem til sine kjære. Før sin første samtale hjem fikk hun et velment råd fra én i produksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer