Karl Ove Knausgård:

Knausgård har fått seg ny kjæreste etter skilsmissen

Har blitt samboere i London.

LYKKELIG: Karl Ove Knausgård avslører at han har funnet kjærligheten på ny etter skilsmissen med Linda Boström Knausgård i 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Karl Ove Knausgård avslører at han har funnet kjærligheten på ny etter skilsmissen med Linda Boström Knausgård i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For to år siden ble det kjent at Karl Ove Knausgård (49) og den svenske forfatteren Linda Boström Knausgård (46) hadde gått hver til sitt.

Eksparet, som møttes på folkehøyskolen Biskops Arnö i Sverige, hadde vært gift siden 2007 og har fire barn sammen. I et større intervju med A-magasinet kommer det nå fram at Knausgård har funnet lykken på ny.

Forfatteren, som for øvrig avslører at han for tida jobber med en fiksjonsroman, har nemlig flyttet fra Sverige til London, der årsaken er ny kjæreste og samboer. A-magasinet skriver at den utkårede er Michal Shavit (43), som er forlegger hos Jonathan Cape.

I intervjuet sier Knausgård at han ikke tror han kunne hatt et bedre liv.

- Engelsk kjæreste

Etter alt å dømme tilpasser den norske forfatteren seg sin nye tilværelse svært godt. Han bodde tidligere på den skånske landsbygda, før reisen gikk til England.

- Jeg har alltid vært anglofil. Heiet på England i mesterskap, likt den engelske musikken, den britiske kulturen, samfunnet, avisene og hele greia. Men jeg ville jo antakeligvis aldri ha tenkt på å flytte hit om jeg ikke hadde fått meg engelsk kjæreste, sier 49-åringen til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer