Jennifer Aniston:

«Knekte» Instagram

Jennifer Aniston har i mange år holdt seg unna sosiale medier. Tirsdag overrasker hun derimot fansen.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag.

50-åringen har fram til nå holdt seg så godt som helt borte fra sosiale medier, og har ved flere anledninger uttalt at dette ikke er noe for henne.

Seinest i september fortalte hun hvorfor, og begrunnet fraværet blant annet med at det er skadelig hvordan sosiale medier påvirker unge mennesker som holder på å finne seg selv og sin egen identitet.

Men nå har altså den berømte skuespilleren tatt en helomvending.

Følgere renner inn

Hennes første bilde er i skrivende stund likt over 500 000 ganger, og det er ikke hvilket som helst bilde hun starter Instagram-karrieren sin med.

Hun har nemlig delt et bilde sammen med «Friends»-kollegaene Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox og Matt LeBlanc, og fansen er i ekstase i kommentarfeltet.

Resten av «Friends»-gjengen, utenom Matthew Perry, har nemlig vært å finne på bildedelingstjenesten i lengre tid, og samtlige av dem har flere ganger «mast» på Aniston. Blant annet har Cox brukt emneknaggen «kom igjen Jen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer