Jennifer Aniston:

«Knekte» Instagram

Jennifer Aniston har i mange år holdt seg unna sosiale medier. Tirsdag overrasker hun derimot fansen.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag.

50-åringen har fram til nå holdt seg så godt som helt borte fra sosiale medier, og har ved flere anledninger uttalt at dette ikke er noe for henne.

Seinest i september fortalte hun hvorfor, og begrunnet fraværet blant annet med at det er skadelig hvordan sosiale medier påvirker unge mennesker som holder på å finne seg selv og sin egen identitet.

Men nå har altså den berømte skuespilleren tatt en helomvending.

Følgere renner inn

Hennes første bilde er i skrivende stund likt over 500 000 ganger, og det er ikke hvilket som helst bilde hun starter Instagram-karrieren sin med.

Hun har nemlig delt et bilde sammen med «Friends»-kollegaene Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox og Matt LeBlanc, og fansen er i ekstase i kommentarfeltet.

Resten av «Friends»-gjengen, utenom Matthew Perry, har nemlig vært å finne på bildedelingstjenesten i lengre tid, og samtlige av dem har flere ganger «mast» på Aniston. Blant annet har Cox brukt emneknaggen «kom igjen Jen».

«Knuser» Instagram

Det er bare en drøy time siden bildet ble delt, og allerede har Aniston over 140 000 følgere. Og at stjerna nå er på Instagram ser ut til å være rimelig populært. Ifølge People har nemlig Anistons profil gjort at hele systemet henger, og flere sliter derfor med å få følge henne.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

50-åringens profil var på et tidspunkt nede.

- Vi er klare over at noen har problemer med å følge Jens profil. Interessen er enorm, sier en talsperson for Instagram til nettstedet.

- Vi jobber aktivt med å finne en løsning og håper at alt vil være normalt igjen innen kort tid.

View this post on Instagram

A rare night and I love it.

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

- Jeg vet når jeg jeg er komfortabel med noe, og når jeg ikke er det, sa Aniston om å ikke være på Instagram i september.

Det handlet nemlig ikke om at hun ville brydd seg noe særlig om å dele av livet sitt, men som nevnt over, hvordan andre lar seg påvirke.

- De gjør det gjennom noen andres linser, som har blitt redigert og endret … Og så handler det om «lik meg, ikke lik meg, fikk jeg en like?» Og så er det alle sammenlikningene, sa hun til InStyle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer