Spencer Grammer

Knivskadd utenfor Manhattan-restaurant

Skuespiller Spencer Grammer (36) ble knivskadd da hun forsøkte å roe ned en aggressiv mann på en uterestaurant i New York fredag.

SKADD: Skuespiller Spencer Grammer, datteren til Kelsey Grammer, måtte til sykehus etter at en person kuttet henne med kniv på en restaurant fredag. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File
SKADD: Skuespiller Spencer Grammer, datteren til Kelsey Grammer, måtte til sykehus etter at en person kuttet henne med kniv på en restaurant fredag. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Grammer forteller at hun forsøkte å roe ned en aggressiv mann da han kuttet henne i armen og knivstakk vennen hennes i ryggen.

Ingen av dem ble livstruende skadd, men måtte til behandling på sykehus, melder AP.

- Forsøkte å forhindre

Ettersom coronarestriksjoner fortsatt preger New York kraftig, foregår all matservering nå utendørs. Grammer og vennen (32) satt derfor og spiste på uteserveringen til restauranten Black Ant i East Village på Manhattan ved 23.30-tida fredag. Gjerningsmannen skal da ha kommet og oppført seg aggressivt og krevd å få servering like før stengetid.

- Min venn og jeg gjorde det alle andre også ville ha gjort i samme situasjon. Flere andre, flest kvinner, forsøkte å forhindre at krangelen eskalerte, forteller Grammer til US Weekly.

Grammer er blant annet er stemmen til Summer i den animert TV-serien «Rick and Morty», og hun er datteren til «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer og skuespiller Doreen Alderman. Nå benytter hun hendelsen til offentlig å takke helsearbeidere for deres innsats under coronapandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer