SKADD: Skuespiller Spencer Grammer, datteren til Kelsey Grammer, måtte til sykehus etter at en person kuttet henne med kniv på en restaurant fredag. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File
SKADD: Skuespiller Spencer Grammer, datteren til Kelsey Grammer, måtte til sykehus etter at en person kuttet henne med kniv på en restaurant fredag. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, File Vis mer

Spencer Grammer

Knivskadd utenfor Manhattan-restaurant

Skuespiller Spencer Grammer (36) ble knivskadd da hun forsøkte å roe ned en aggressiv mann på en uterestaurant i New York fredag.

Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Grammer forteller at hun forsøkte å roe ned en aggressiv mann da han kuttet henne i armen og knivstakk vennen hennes i ryggen.

Ingen av dem ble livstruende skadd, men måtte til behandling på sykehus, melder AP.

- Forsøkte å forhindre

Ettersom coronarestriksjoner fortsatt preger New York kraftig, foregår all matservering nå utendørs. Grammer og vennen (32) satt derfor og spiste på uteserveringen til restauranten Black Ant i East Village på Manhattan ved 23.30-tida fredag. Gjerningsmannen skal da ha kommet og oppført seg aggressivt og krevd å få servering like før stengetid.

- Min venn og jeg gjorde det alle andre også ville ha gjort i samme situasjon. Flere andre, flest kvinner, forsøkte å forhindre at krangelen eskalerte, forteller Grammer til US Weekly.

Grammer er blant annet er stemmen til Summer i den animert TV-serien «Rick and Morty», og hun er datteren til «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer og skuespiller Doreen Alderman. Nå benytter hun hendelsen til offentlig å takke helsearbeidere for deres innsats under coronapandemien.

- Rørende

- Jeg fikk sårskader på armen og vennen min ble stukket i ryggen, men heldigvis fikk han ikke alvorlige indre skader. Vi regner med å komme oss raskt. Vi ønsker å takke politi og ambulansepersonell og staben på Bellevue Hospital, som ga oss strålende behandling. De har kjempet en utrolig kamp dette året. Det var veldig rørende for oss å kunne takke dem personlig, sier Grammer.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet gjerningsmannen. På Twitter har de lagt ut en video som viser en mann de ønsker å komme i kontakt med i forbindelse med hendelsen, skriver CNN.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer