Jessie J:

Knust etter livvaktens død: - Du var min klippe

Mistet livvakten sin brått.

TUNG TID: Artist Jessie J har tatt til sosiale medier for å minnes livvakten sin, Dave. Hun omtaler ham blant annet som familie, og har mottatt dødsbudskapet med dyp sorg. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Artist Jessie J har tatt til sosiale medier for å minnes livvakten sin, Dave. Hun omtaler ham blant annet som familie, og har mottatt dødsbudskapet med dyp sorg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble en vond avslutning på 2018 for verdensstjerna Jessica Ellen Cornish (30), bedre kjent under artistnavnet Jessie J.

På sin Instagram-profil har sangeren delt en rekke bilder og en video, der hun minnes sin livvakt, Dave. Ifølge Independent døde han brått, og tapet har etterlatt Jessie J i dyp sorg.

- Du var ikke bare livvakten min, men familien min. Fire år. Du og jeg, skriver artisten, som er tydelig knust over tapet av mannen hun omtaler i varme ordelag.

- Min klippe

Ifølge Mirror jobbet duoen tett sammen over fire år, og 30-åringen berømmer Dave blant annet for å ha «brakt enormt mye glede inn i livet» hennes. Hun påpeker også den enorme kjærligheten han hadde for barna sine.

- Kjærligheten du hadde til dine barn, var alt. Vi lo så vi gråt nærmest hver dag. (...) Vi snakket om våre drømmer. Vi snakket om det vi fryktet mest. (...) Jeg minnes de sene kveldene vi gikk på spasertur sammen. Hvem som kunne rope «banan» raskest. (...) Du hadde så mye omtanke for meg. Du passet på meg.

Jessie J forteller videre om interne vitser, om små og store opplevelser, og om minneverdige øyeblikk som de to har delt sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer