Ariana Grande og Mac Miller

Knust etter tapet: - Kan ikke tro det

Ariana Grande tar bladet fra munnen om eksens dødsfall.

SVAR: Ariana Grande tar bladet fra munnen om ekskjærestens brå dødsfall. Hun skriver at hun har forsøkt å hjelpe ham, men at forsøkene viste seg å være forgjeves. Foto: NTB scanpix
SVAR: Ariana Grande tar bladet fra munnen om ekskjærestens brå dødsfall. Hun skriver at hun har forsøkt å hjelpe ham, men at forsøkene viste seg å være forgjeves. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige fredag kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske rapperen Mac Miller (26) var død. Han ble funnet i sitt eget hjem i Los Angeles, og døde angivelig av en overdose, ifølge BBC. Dødsfallet sjokkerte musikkbransjen, og kort tid etter kom kondolansene fra både familie og noen av verdens største artister.

For nordmenn flest var Miller kanskje best kjent som den populære artisten Ariana Grandes (25) ekskjæreste. Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt i år. Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent, la hun ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest.

Først nå, ei uke etter dødsfallet, skriver hun åpent om tapet av ham.

- Kunne ikke fikse dette

Det er på Instagram at Grande velger å skrive om det sjokkerende dødsfallet. Tilhørende en video av Miller som synger, beskriver hun hvor vanskelig og uvirkelig den siste uka har vært for henne.

«Jeg elsket det fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», skriver hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer