Ashley Judd:

Knuste beinet i skrekkulykke

Det ble en traumatisk reisedag for skuespilleren.

SKREKKULYKKE: Skuespiller Ashley Judd befinner seg for tida i Afrika. Der opplevde hun alles mareritt da hun falt og skadet seg kraftig. Foto: David Fisher / REX / NTB
SKREKKULYKKE: Skuespiller Ashley Judd befinner seg for tida i Afrika. Der opplevde hun alles mareritt da hun falt og skadet seg kraftig. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Ashley Judd (52) er godt kjent for sine roller i «Star Trek» og «Divergent». Hun har imidlertid ikke bare fokusert på skuespillerkarrieren.

De siste åra har hun nemlig hatt et stort fokus på humanitært arbeid, der hun har bidratt spesielt mye i kampen for kvinne- og barnerettigheter i en årrekke.

I den forbindelse har hun reist verden rundt. Hennes seineste reise til Kongo gikk imidlertid ikke helt etter planen, og nå befinner hun seg på intensivavdelingen med et knust bein.

Knuste beinet

Den skremmende hendelsen åpner hun seg om til New York Times fra sykehussenga, i en livesending på Instagram.

- Jeg er på en intensivavdeling i vakre Sør-Afrika, som har brakt meg hit fra Kongo: Et land jeg elsker, men som dessverre ikke er i stand til å takle slike massive og katastrofale skader som jeg hadde, begynner hun i intervjuet, gjengitt av People.

Skaden hun har pådratt seg sjokkerte selv henne. Hun har nemlig et knust bein på fire steder og nerveskader.

Videre forteller hun at det tok henne 55 timer å komme seg fra stedet i Kongo der skaden skjedde, til et operasjonsbord i Sør-Afrika. Det var imidlertid bare takket være skadeforsikring, som hun påpeker at lokalbefolkningen ikke har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer