Rupert Grint:

Knuste Jennifer Aniston

Harry Potter-stjerna nådde sin første Instagram-million på rekordtid.

INSTASTJERNE: Ron Weasley har slått både Jennifer Aniston og hertugparet Harry og Meghan. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB
INSTASTJERNE: Ron Weasley har slått både Jennifer Aniston og hertugparet Harry og Meghan. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den folkekjære Harry Potter-stjerna Rupert Grint (32) kunne for kort tid siden ønske dattera si velkommen til verden. Han og samboeren Georgia Groome fikk sitt første barn i mai.

Grint er best kjent for rollen som Ron Weasley gjennom de åtte filmene.

Det er imidlertid noe annet han i det siste har fått oppmerksomhet for. Til tross for at han hadde en av hovedrollene til en av verdens største franchiser, har han i stor grad holdt seg unna rampelyset.

32-åringen har derfor ikke vært å finne i sosiale medier - før nå.

Tok verdensrekord

«Hei Instagram... Bare 10 år for seint, men her er jeg. Grint på Instagram! Jeg er her for å introdusere Wednesday G. Grint. Vær forsiktige. Rupert», skrev han tidligere denne uka.

Bildet han valgte å entre Instagram med var av ingen ringere enn sin halvt år gamle datter - Wednesday.

Det har ført til at han har kapret rekorden i å nå en million følgere på Instagram på kortest mulig tid. Det melder Guinness World Records. På bare fire timer og ett minutt var milepælen nådd. I skrivende stund er det 3,2 millioner mennesker som følger ham på plattformen.

For litt over ett år siden var det «Friends»-stjerne Jennifer Aniston (51) som knuste verdensrekorden. På fem timer og 16 minutter var måltallet nådd, og da hun dukket opp på plattformen var profilen hennes på et tidspunkt nede.

Hun ble imidlertid slått av programleder David Attenborough, som brukte 43 minutter mer enn Grint.

Før Aniston var det prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) som hadde verdensrekorden, da de nådde én million følgere på fem timer og 45 minutter. Før dette hadde den 22 år gamle K-Pop-stjerna Kang Daniel fra Sør-Korea nådd en følgerskare på over én million på drøye elleve timer.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

Flere kjente navn

Grint første Instagram-innlegg vakte også oppsikt ettersom flere av hans Harry Potter-kolleger gjorde sin entré i hans kommentarfelt.

Skuespilleren bak Harry Potters skolenemesis Draco Malfoy, Tom Felton, kom nemlig med følgende melding til Grint.

«Velkommen Weasley, det var på tide. Kjærlighet til Wednesday».

Også James Phelps, som spilte en av Weasley-tvillingene i filmene, har kommentert. «Nougat», melder han under bildet.

Også Lindsay Lohan har kommet med sine gratulasjoner. Hun spilte mot Grint i tv-serien «Sick Note».

Kort tid etter sitt første innlegg kunne Grint også dele traileren fra sesong to av serien «Servant» som han spiller i. Profilbildet hans er av ham selv og ingen ringere enn Maggie Smith, som spiller den elskede Harry Potter-figuren Minerva McGonagall.

REDD FOR TRANGE STEDER: Da J.K. Rowling skrev den første boka om Harry Potter var hun ikke klar over hvorfor hun plasserte ham i et kott under en trapp. I ettertid skjønner hun hvorfor. Video: CNN Vis mer

Grint og Groome har vært i et forhold siden 2011, men har vært svært private rundt forholdet sitt. Grint har tidligere fortalt at han sleit med berømmelsen.

- Det er som å ha to personligheter. Noen ganger kan det være svært umenneskelig å ha folk etter deg som tar bilder av deg mens du går på gata. For dem er du bare et objekt. Det er en merkelig følelse, men det er livet mitt, har han uttalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer