Jeremy Clarkson:

Knuste testiklene i bisarr ku-ulykke

Programleder Jeremy Clarkson får gjennomgå i sitt nye yrke.

ULYKKESFUGL: Jeremy Clarkson har havnet i flere ulykker etter han ble bonde. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
ULYKKESFUGL: Jeremy Clarkson har havnet i flere ulykker etter han ble bonde. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Britiske Jeremy Clarkson (61), kjent fra blant annet et av BBCs mest populære programmer, «Top Gear», tok i 2018 endelig steget og kjøpte seg en gård.

Det første året hadde han en ansatt som tok seg av gårdsdriften, men siden da har han styrt showet selv. I TV-serien «Clarkson's Farm» kan man imidlertid følge 61-åringen som prøver å drive gården ute på landsbygda - uten noe som helst erfaring.

Men gårdsdriften har på ingen måte gått smertefritt for den ferske bonden. I slutten av november skrev Dagbladet om en hendelse hvor Clarkson var svært nærme ved å miste hele beinet etter en ulykke med en teleskoptruck.

Nå kan ulykkesfuglen igjen fortelle om en skremmende episode på gården. I The Sunday Times skriver han nemlig selv at det gikk hardt ut over testiklene hans i møte med en av kuene.

- Ville drepe meg

Clarkson skriver at han prøvde å få kuene inn fra beiteområdet ved å lokke dem med en pose full av ku-godteri. Dyrene hadde imidlertid ingen interesse av snacksen.

- En av dem var mer interessert i å drepe meg, forteller 61-åringen.

- Det sies at en ku ikke kan sparke bakover, men jeg kan vitne om at dette ikke er sant. En ku kan sparke i alle retninger. De er som Bruce Lee, bare mer dødelige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.