Knut Borge:

Knut Borge bisatt: - Jeg har ledd mer sammen med ham enn med noe annet menneske

Torkjell Berulfsen tok et personlig farvel med den folkekjære NRK-profilen og programlederen.

TOK ET SISTE FARVEL: Knut Borge ble fredag bisatt i fullsatt sal i Haslum krematorium i Bærum. Torkjell Berulfsen var blant dem som talte i bisettelsen. Foto: Andreas Fadum
TOK ET SISTE FARVEL: Knut Borge ble fredag bisatt i fullsatt sal i Haslum krematorium i Bærum. Torkjell Berulfsen var blant dem som talte i bisettelsen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HASLUM KREMATORIUM/BÆRUM (Dagbladet): I dag ble NRK-profilen Knut Borge bisatt fra Haslum krematorium på Bekkestua i Bærum.

Borge gikk bort natt til søndag 9. april etter en tids sykdom.

«Vår alles kjære Knut Borge født 2. september 1949, sovnet stille inn 9. april 2017 (...) Takk for alle gode minner!» står det skrevet i dødsannonsen publisert på nettsidene til Wang begravelsesbyrå.

En rekke profiler fra norsk kultur- og underholdningsliv hadde møtt opp for å ta et siste farvel med Borge fredag 21. april.

Blant dem var kringkastingssjef i NRK, Thor Gjermund Eriksen. Han påpekte før bisettelsen at det var en trist dag, men at han ikke kan la være i smile når han tenker på Knut Borge.

- Knut Borge var en fantastisk formidler, en av de virkelig store radioprofilene. Han var viktig for NRK og viktig for publikum. Jeg blir i godt humør når jeg tenker på ham. Jeg går inn i bisettelsen med et lite smil i den ene munnviken, selv om det er en trist dag.

- Rolig og behagelig

Salen var fullsatt under bisettelsen, som inneholdt en rekke musikalske innslag og personlige minnetaler. Flere kranser med påskrevne hyllester fra venner og kjente var satt rundt den populære programlederens kiste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer