Krishnakumar Kunnath:

Kollapset etter liveshow

Bollywood-stjerna ble bare 53 år.

DØDE: Krishnakumar Kunnath (midten) er død. Her med Mohit Chauhan (t.v.) og Shaan. Foto: Sujit Jaiswal / AFP)
DØDE: Krishnakumar Kunnath (midten) er død. Her med Mohit Chauhan (t.v.) og Shaan. Foto: Sujit Jaiswal / AFP) Vis mer
Publisert

Den populære Bollywood-stjerna Krishnakumar Kunnath, populært kalt KK, døde tirsdag kveld. Det melder indiske The Hindu.

Etter en times lang liveopptredning i Kolkata i India, dro sangeren tilbake til hotellet sitt. På hotellrommet kollapset han.

53-åringen hadde opptrådt på Nazrul Mancha auditorium, men etter showet ble sangeren brått syk, ifølge avisa.

Tobarnsfaren ble angivelig tatt med til et privat sykehus, Calcutta Medical Research Institute i Sør-Kolkata, hvor han ble erklært død. En representant fra sykehuset uttalte følgende til The Hindu:

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

- Det er uheldig at vi ikke kunne behandle ham.

53-åringen døde av et hjerteinfarkt. Han etterlater seg en kone og to sønner.

Etter det tragiske dødsfallet ble kjent tok Indias statsminister, Narendra Modi (71), til Twitter for å dele sine kondolanser.

«Det var trist å høre om bortgangen til den kjente sangeren Krishnakumar Kunnath, poulært kjent som KK. Sangene hans reflekterte et bredt spekter av følelser som traff folk i alle aldersgrupper. Vi vil alltid huske ham gjennom sangene hans. Kondolerer til familien og fansen hans».

Også andre Bollywood-stjerner har delt sin hyllest på sosiale medier, deriblant sanger Harshdeep Kaur.

«Kan bare ikke tro at vår elskede #KK ikke er mer. Dette kan virkelig ikke være sant. Kjærlighetens stemme har gått bort. Dette er hjerteskjærende».

Skuespiller Akshay Kumar omtaler dødsfallet som et «sjokk».

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

«Ekstremt trist og sjokkert over å høre om den triste bortgangen til KK. For et tap!».

KK ga ut sitt første album, med tittelen Pal, i 1999, og var kjent for sine entusiastiske liveopptredener. Han spilte inn sanger på en rekke språk, deriblant hindi, tamil, telugu, kannada, malayalam, marathi og bengali.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer