Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kollapset foran fotografer i helga

Artist og «X Factor»-dommer Cheryl Cole.

BRITENES MEDIEYNDLING: Cheryl Cole har jobbet lange dager etter bruddet med ektemannen Ashley Cole. Lørdag besvimte hun under en fotoseanse. Foto: STELLA PICTURES
BRITENES MEDIEYNDLING: Cheryl Cole har jobbet lange dager etter bruddet med ektemannen Ashley Cole. Lørdag besvimte hun under en fotoseanse. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

||| (Dagbladet): Artist Cheryl Cole (27) skal ha kollapset under en fotoseanse i helga i forbindelse med promoteringen av hennes nye album.

Det er den britiske avisa The Sun som først omtalte hendelsen, som omtales av flere britiske medier.

- Cheryl vil kansellere alle arbeidsavtaler denne uka etter råd fra legen, sier en talsperson for «X Factor»-dommeren til Sky Showbiz i dag.

Artisten skal ha vært svært blek da hun ankom studioet på lørdag, men skal likevel ha insistert på å fortsette fotoseansen som planlagt.

The Sun har snakket med et øyevitne som forteller at den britiske medieyndlingen deretter plutselig besvimte.

- Det var grusomt. Hun var borte kun noen sekunder, men det var nok til å gjøre alle redde. De bar henne til en sofa, hvor hun ble liggende til legen ankom, sier vitnet til avisa.

Cole lanserte nylig debutsoloalbumet «3 Words», og har jobbet lange dager etter bruddet med ektemannen, den britiske fotballspilleren Ashley Cole, i februar i år.

Det var etter at The Sun gikk ut med beskyldninger om at ektemannen hadde vært utro, at Cheryl Cole gikk ut offentlig og sa at hun ville separeres.

Legen som ankom studioet på lørdag skal ha konkludert med at den britiske artisten er utslitt, samt har pådratt seg et magevirus.

NYTT ALBUM: Cheryl Cole lanserte nylig debutsoloalbumet «3 Words». Foto: STELLA PICTURES
NYTT ALBUM: Cheryl Cole lanserte nylig debutsoloalbumet «3 Words». Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media