Bob Odenkirk:

Kollapset på settet

Det ble dramatisk under innspillingen av «Better Call Saul».

DRAMATISK: Det utviklet seg til å bli en dramatisk dag på sett da Bob Odenkirk kollapset. Foto: Willy Sanjuan / Invision / AP / NTB
DRAMATISK: Det utviklet seg til å bli en dramatisk dag på sett da Bob Odenkirk kollapset. Foto: Willy Sanjuan / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske krimdramaet «Better Call Saul» er i gang med innspillingen av den sjette og siste sesongen i New Mexico. Serien er opprinnelig en spin-off fra en annen dramaserie, nemlig «Breaking Bad».

Suksesserien som hittil har mottatt 40 Primetime Emmy-nominasjoner, er forventet å være tilbake på skjermen i første kvartal av 2022. Det er noe seinere enn først antatt, men utsettelsen har rot i Covid-relaterte forsinkelser.

Martine Storm som spiller «Ine» sier det var tungt å spille inn begravelsesscenen i andre sesong av NRK-serien «Rådebank». Video: NRK Vis mer

Dramatisk

Tirsdag ble det imidlertid kjent at «Better Call Saul»-stjerna Robert «Bob» Odenkirk (58) hadde kollapset på settet under innspilling. Det bekrefter Deadline Hollywood.

Odenkirk spiller hovedrollen som Saul Goodman, en advokat og tidligere svindler, som blir involvert i den kriminelle verden. Rollen portretterte han både i «Breaking Bad», og nå i «Better Call Saul».

Ukjent tilstand

58-åringen skal ha falt om på sett og ble fraktet til sykehus i all hast, hvor han nå fremdeles er innlagt. Hans faktiske tilstand er foreløpig ukjent. Det er heller ikke klart om han var ved bevissthet da han ble fraktet bort.

Innspillingen av serien var endelig i gang, etter den planlagte starten i mars. Hva 58-åringens tilstand har å si for showet er fortsatt uklart. Sony Pictures Television, som produserer serien, hadde ingen kommentarer overfor Deadline Hollywood.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer