Luke Perry er død

Kollegene i sorg: - Kommer alltid til å nyte minnene vi har

Venner og kolleger hedrer den avdøde stjerna.

DØD: Luke Perry (52) er død. Forrige uke ble han lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Foto: FoxVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kom den triste nyheten om at skuespiller Luke Perry, kjent fra blant annet «Beverly Hills 90210» og «Riverdale», hadde gått bort. Han ble 52 år gammel, og døde som følge av et slag han fikk onsdag forrige uke.

Tilstanden hans var lenge ukjent, og legene forsøkte å holde ham i live. Det skulle derimot vise seg at 52-åringen ikke kunne berges.

Det tok ikke lang tid fra dødsfallet ble kjent til hans venner og kolleger i bransjen begynte å hylle ham i sosiale medier. Med en lang fartstid i Hollywood, har han jobbet med noen av de største stjernene.

Stjernene i sorg

Spesielt rørende og tungt er det for mange å lese de siste hilsenene fra «90210»- og «Riverdale»-kollegene hans. Ian Ziering, som spilte Steve Sanders i 1990-tallsserien sammen med Perry, kommer blant annet med følgende budskap mandag kveld:

«Kjæreste Luke. Jeg kommer for alltid til å nyte de flotte minnene vi to har delt sammen de siste 30 åra. Må reisen din videre berikes av flotte sjeler som har gått bort før deg, akkurat som du har gjort for de du nå etterlater deg», skriver han på Instagram, sammen med et bilde av de to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer