Kristin Gjelsvik:

- Kom hjem til bare kaos

Den nysingle influenseren var den første som måtte takke for seg i TV 2s nye storsatsing. Hun innrømmer at det uansett ikke var rett tidspunkt å delta i TV-innspillingen.

«FORRÆDER»: Tre deltakere har forrådt resten av gjengen og første deltaker er ute av spillet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: TV 2 / Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag gikk startskuddet for det som er TV 2s store satsing denne høsten, «Forræder» - et program som ledes av VGTV-profil og tidligere «Farmen»-programleder, Mads Hansen (38).

Kort forklart handler «Forræder» om 20 kjente personer - spillere - som flytter inn i Anders Jahre-villaen i Sandefjord. Her skal de fullføre en rekke oppdrag og utfordringer for å bygge premiepotten så stor som mulig.

Samtidig er tre av spillerne valgt ut til å være forrædere. Ingen, bortsett fra de tre selv, vet hvem forræderne er. Forræderne har i oppdrag å villede og eliminere de lojale, mens de lojale - de har i oppgave å avsløre hvilke tre som ikke spiller på samme lag som dem selv.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

- Forbanna

Først ut av programmet var influenser Kristin Gjelsvik (36), som måtte takke for seg etter å ha blitt eliminert av forræderne, som skulle vise seg å være Jonas Lihaug (33), Cathrine Fossum (44) og Jørn Lier Horst (52).

De bestemte seg for å eliminere nettopp Gjelsvik i et forsøk på å fjerne mistanken flere hadde om at Lihaug var én av forræderne. Han og Gjelsvik hadde nemlig sverget på ikke å «drepe» hverandre om én av dem skulle ha muligheten.

- Jeg er bare så lei meg for at jeg er med i «tre sekunder». Det er sant også, jeg hadde så vidt satt føttene mine på det stedet vi skulle bo på i potensielt sett ti dager. Jeg var klar for husmor-ferie, men sånn gikk det ikke, sier den hjemsendte 36-åringen til Dagbladet.

TØFF BESKJED: Slik så det ut på skjermen da Kristin Gjelsvik fikk beskjed om at hun måtte reise hjem fra innspillingen. Foto: TV 2
TØFF BESKJED: Slik så det ut på skjermen da Kristin Gjelsvik fikk beskjed om at hun måtte reise hjem fra innspillingen. Foto: TV 2 Vis mer

Hun fortsetter:

- Jeg ble forbanna. Min umiddelbare reaksjon var at dette ikke kunne stemme, for jeg var så gira. Jeg var skuffet over ikke å få kommet meg skikkelig inn i konseptet, det var dritt. Men noen må være først ut, og når jeg sitter og ser på det skjønner jeg hvorfor det ble sånn.

STOR GJEN: 20 deltakere deltar i TV 2s nye reality-konsept. Programleder er Mads Hansen (til høyre). Foto: Espen Solli / TV 2
STOR GJEN: 20 deltakere deltar i TV 2s nye reality-konsept. Programleder er Mads Hansen (til høyre). Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Ekstra vondt

I slutten av juli ble det kjent at det Gjelsvik og kjæresten gjennom ti år, Dennis Poppe Thorsen (30), har gått hver til sitt. Til Dagbladet avslører den hjemsendte «Forræder»-deltakeren at bruddprosessen allerede var i gang da hun kom hjem fra innspilling.

- Ja, det er ikke sånn at det ble slutt i juli, det har mentalt sett vært slutt ganske lenge. Vi kjente at vi var på vei dit vi endte, forteller Gjelsvik, som legger til at eks-paret brukte lang tid på å fordøye alt før de gikk ut med nyheten.

- Samtidig blir det ekstra vondt når man setter to strekene under svaret om du skjønner. Vi har hatt noen måneder på å komme oss gjennom og litt over det. Det er snakk om ti år, så det er ikke bare å trykke på en knapp for å få følelsene til å forsvinne.

TRAMPER: Det ble dramatisk på Farmen da en av kuene går til angrep på gårdshunden. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Hun bedyrer at det var surt å ryke ut, men at det uansett kanskje var til det bedre å komme seg hjem for å ordne opp i eget privatliv.

- Jeg sto oppi denne livskrisa mi, for ja, det hadde begynt allerede da. Jeg kom hjem til bare kaos. Så sett i ettertid var det kanskje ikke rett timing å være med i en TV-innspilling akkurat da, sier Kristin Gjelsvik til Dagbladet.

Mot slutten av fredagens program ryker nok en deltaker ut. Da skal de alle sammen stemme på hvem de tror er forræder. Den med flest stemmer må reise hjem, og personen må på samme tid avsløre sin rolle i spillet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer