Nyinnspilling av «Komikameratene»:

Kom i limo til humorevent «ingen» visste hva var

- Dette arrangementet har vi gledet oss så mye til, så vi tenkte det var verdig en limousin.

ANKOM MED STIL: Stian Blipp, John Brungot og resten av humorgjengen ankom humorevent «ingen» visste hva var. Video: Julie Solberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lørdag kveld inviterte Morten Ramm (39) og Humornieu til humorfest på Christiania Teater i Oslo.

Humorprofilen har sammen med komikerkollegene Einar Tørnquist (35), Amir Asgharnejad (33) og Jonas Kinge Bergland (40) transkribert intervjuer og dialog fra serien «Komikameratene», som gikk på TV 2 i 2012.

Nyinnspillingen av tv-serien er akkurat slik den en gang var, med unntak av skuespillerne. Tatt med videre fra originalprogrammet er Jonas Kinge Bergland, samt alt av replikker og innhold.

- Vi har laget en replika av episode én i programmet. Scene for scene, replikk for replikk. Det ser ut akkurat som i 2012, bortsett fra skuespillerne. Tre nye skuespillere, og en som har blitt seks, sju år eldre, forteller Morten Ramm til Dagbladet om nyinnspillingen.

Programmet fulgte i 2012 humorgruppen bestående av Sturla Berg-Johansen (50), Jonas Kinge Bergland, Rune Andersen (55) og Tommy Steine (48) på turné rundt om i Norge.

Ankom i limousin

Stian Blipp (28), John Brungot (41) ankom Christiania Teater i limousin sammen med flere komikerkollegaer, til stor entusiasme fra de andre gjestene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer