Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

Kom med baby­avsløring på direkten

Ba om navneforslag i samme slengen.

RØPET BABYENS KJØNN: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt første barn, og avslørte på onsdag kjønnet på den lille. Foto: NTB scanpix
RØPET BABYENS KJØNN: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen venter sitt første barn, og avslørte på onsdag kjønnet på den lille. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det norske kjendisparet bestående av Emil Hegle Svendsen (33) og Samantha Skogrand (29) blir foreldre for første gang i vinter.

Det bekreftet den tidligere skiskytteren selv på Instagram i starten av august.

«En fantastisk sommer er over, men jeg og Samantha Skogrand gleder oss nok enda mer til vinteren … Da blir vi foreldre for første gang», skrev han, etterfulgt av et hjerte.

Avslørte kjønnet

Nå, drøye 20 dager etter at paret kom med den lykkelige kunngjøringen, avslører Skogrand kjønnet på deres første baby. Det gjorde hun under en direktesending på Radio 1, der den tidligere TV 2-profilen nå arbeider som programleder.

- Jeg venter en gutt, sprudlet hun på radioen.

Kollegene Siri Kristiansen og Ken Wasenius-Nilsen kom så med sine gratulasjoner til den vordende moren, som også brukte anledningen til å spørre rundt etter fine guttenavn.

Nylig delte for øvrig Skogrand et bilde av den voksende babymagen, og det er ingen tvil om at hun nå venter barn. I en stripete kjole kom den voksende magen tydelig frem, og i kommentarfeltet var det flere som kom med gratulasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer