PRATER FRITT: Skuespiller og modell Amber Rose har de siste åra skapt overskrifter på grunn av flere uttalelser. Det liker tydeligvis amerikanerne, som nå har gitt henne et eget talkshow. I første episode kom hun blant annet med en oppfordring angående frekk SMS-utveksling. Foto: WENN / NTB scanpix
PRATER FRITT: Skuespiller og modell Amber Rose har de siste åra skapt overskrifter på grunn av flere uttalelser. Det liker tydeligvis amerikanerne, som nå har gitt henne et eget talkshow. I første episode kom hun blant annet med en oppfordring angående frekk SMS-utveksling. Foto: WENN / NTB scanpixVis mer

Kom med frekke SMS-tips: - Aldri send nakenbilder

Amber Rose sparer ikke på kruttet i nytt talkshow. 

(Dagbladet): Amber Rose (32) er ei dame som er kjent for å skape overskrifter med sine kontroversielle utsagn.

Foruten å ha vært romantisk involvert med rappere som Kanye West og Wiz Khalifa, har hun blant annet lansert sine egne emojis, som var så drøye at de fikk 17 års aldersgrense.

Amerikanerne ser imidlertid ikke ut til å få nok av stjerna, som nå har fått sitt eget talkshow.

Premieren på «Amber Rose Show» på musikkanalen VH1 bød på flere kruttsalver av noen utsagn.

- Aldri

Rose startet ballet med å fortelle at hun var glad for at folk nå kunne bli kjent med «den ekte» Amber Rose. Hun fortalte videre at hun egentlig var jomfru, før hun uttalte at hun «bare tulla, jeg er et ludder», til latter fra salen.

Det er tydelig at programmet skal være litt flåsete, ettersom Rose kommer med den ene seksuelle spøken etter den andre. Taylor Swift og Justin Bieber ble blant andre ofre for den tøysete talkshow-verten.

Et av temaene utenlandsk presse har bitt seg merke i, omtalt av blant andre og E Online, var hennes tips til såkalt «sexting» - det å sende frekke SMSer.

Etter spørsmål fra en publikummer om hvordan man mestrer den edle kunsten, svarte Rose følgende.

- Aldri, aldri, aldri sendt nakenbilder. Med mindre du gir faen i om du havner på nettet, da. Hold det verbalt. Det stimulerer hjernen mer, fortalte hun i programmet.

Drøye emojies

I desember lanserte Kim Kardashian sine «Kimojis», et knippe egne emojies basert på hennes interesser og liv. I april i år gjorde Rose det samme.

Emojiene bærer preg av hennes tidligere forhold til rapstjernene Kanye West og Wiz Khalifa.

I lanseringsvideoen til emojiene, som har fått navnet «MuvaMoji» etter den amerikanske damas kallenavn Muva Rosebud, ser man Rose blant annet twerke nedover en strippestang.

Emojiene var så seksuelt eksplisitte at appen fikk 17 års aldersgrense i Apples Appstore. Begrunnelsen er hyppige/intense voksne temaer, sjeldent/mildt seksuelt innhold eller nakenhet.

Emojisamlingen inneholder småbilder med ansiktet og kroppen til Rose, men også et knippe bilder som tar standpunkt i flere kontroversielle kjendissaker.

En av emojiene tematiserer de grove seksuelle anklagene mot Bill Cosby. Bildet viser en mann som likner den amerikanske tv-stjerna som holder et skilt med teksten «Jeg gjorde det».