Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

David og Brooklyn Beckham:

Kom med rørende hyllest til sønnen på 18-årsdagen

David Beckhams førstefødte ble myndig. 

DEN GANG DA: Dette bildet av far og sønn ble tatt i 2004. I helga fylte Brooklyn Beckham hele 18 år, noe foreldrene gratulerte med i sosiale medier. Spesielt pappa David var raus med ros til sin eldste sønn. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Dette bildet av far og sønn ble tatt i 2004. I helga fylte Brooklyn Beckham hele 18 år, noe foreldrene gratulerte med i sosiale medier. Spesielt pappa David var raus med ros til sin eldste sønn. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): David Beckham (41) var i mange år en av verdens mest ettertraktede fotballspillere. Gutter ville være han, og jenter ville gifte seg med ham. Det var til slutt Spice Girls-stjerna Victoria (42) som kapret hjertet hans.

De to giftet seg i 1999, og har i dag en stor familie bestående av fire barn. Parets førstefødte kom til verden samme år, et par måneder før bryllupet. Han fikk navnet Brooklyn, og fylte lørdag hele 18 år.

England har på lik linje med Norge satt myndighetsalderen til 18 år, som vil si at Beckham-arvingen nå kan stemme ved valg og kjøpe alkohol. Hans berømte far holdt ikke lovordene igjen da han gratulerte sønnen med den store dagen.

Hyller eldstemann

På sosiale medier har den tidligere proffspilleren dedikert mye plass til å gratulere sønnen med 18-årsdagen. Han startet gratulasjonene med et langt innlegg på både Instagram og Facebook, der han ikke la skjul på hvor stolt han var av poden.

«Å si at vi føler oss velsignet er en underdrivelse. Han sov ikke gjennom natten fra dag én, og den eneste måten å få ham til å sovne på var å ta ham med på en tur i bilen. BoyZone måtte være på radioen og da sovnet han rett som det var. Han sover gjennom natten nå uten å måtte høre på en sang», skriver den stolte faren.

Ved teksten har han lagt et bilde av seg selv som holder sønnen, trolig tatt like etter fødselen. Beckham er full av lovord om sønnen, som han omtaler som «kjekk, høflig og engasjert».

Innlegget er heller ikke robbet for humoren den tidligere fotballspilleren er godt kjent for.

«Nå kan du endelig ta med faren din på puben for en drink», skriver han.

Mamma Victoria er også stolt av sin nå voksne sønn.

«Jeg kan ikke tro at babyen vår fyller 18 i dag. Vi er alle så stolte av deg og elsker deg masse», skriver hun på Instagram. Hun har også, i likhet med ektemannen, lagt ut en video med barndomsbilder av sønnen.

Til og med Romeo Beckham (14) har gratulert storebroren med dagen. Han fikk seg konto på Instagram, og har brukt sine første innlegg på å hylle storebroren.

Brooklyn's birthday today and he has always taken care of me. ❤love u brooklyn

Et innlegg delt av Romeobeckham (@romeobeckham0707)

Den ferske 18-åringen har selv dokumentert den store dagen i sosiale medier. Det første bildet han lørdag delte med sine 9,4 millioner følgere var av seg selv - på puben.

Pub time ❤

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Totalt sett består søskenflokken av Brooklyn (18), Romeo (14), Cruz (12) og Harper (5).

Ettertraktet 18-åring

Den britiske unggutten som i helga feiret 18 år på planeten har blant annet gjort suksess som modell for det eksklusive merket Saint Laurent og har vært avbildet på forsiden av bladene «Man About Town» og «Rollacoaster».

I høst delte han et rimelig avkledd bilde med Instagram-følgere. På kort tid fikk bildet, som tilsynelatende er tatt på et treningssenter, kommentarfeltet til å gå varmt.

OPPVOKST I RAMPELYSET: Brooklyn Beckham er Victoria og David Beckhams eldste barn, og har vokst opp i rampelyset. Selv deler han villig vekk bilder fra livet sitt på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: Rob Latour / REX / Scanpix
OPPVOKST I RAMPELYSET: Brooklyn Beckham er Victoria og David Beckhams eldste barn, og har vokst opp i rampelyset. Selv deler han villig vekk bilder fra livet sitt på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: Rob Latour / REX / Scanpix Vis mer

Flere Instagram-brukere skrev at den da 17 år gamle guttens berømte far har grunn til å bekymre seg over at sønnen skal ta over populariteten hans.

Bildet har i skrivende stund fått oppimot 493 000 likerklikk, mens over 8500 personer har kommentert bildet. Dette er ikke det eneste 18-åringen har fått oppmerksomhet for. I en periode var han sammen med den anerkjente skuespilleren Chloë Mortez (20), som han ofte viste seg fram med.

@chasenfitness 🙏🏼

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Brooklyn møtte «If I Stay»-stjernen for første gang under Paris Fashion Week i 2014, og det tok ikke lang tid før romansen blomstret.

Senere på høsten samme året tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier.

I mai begynte kjærlighetsryktene imidlertid å svirre igjen, etter at flere hevdet å ha observert turtelduene på flere middagsdater sammen. Noen uker senere bekreftet de at ryktene faktisk stemte:

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News under premierefesten til filmen «Neighbors 2: Sorority Rising», ifølge Contactmusic.com.

Samme høst gikk de imidlertid hver til sitt igjen, og det skal nå være slutt for godt.

I think I'll keep him :) 💕

Et innlegg delt av Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media