«Skal vi danse»:

Kom med stikk til dommeren

Storfavoritten Cengiz Al uttaler seg om dommerne.

SJOKKDUELL: Cengiz Al havnet lørdag i en sjokkerende danseduell, men slapp med skrekken og er nå i semifinalen. Her fra en tidligere sending. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SJOKKDUELL: Cengiz Al havnet lørdag i en sjokkerende danseduell, men slapp med skrekken og er nå i semifinalen. Her fra en tidligere sending. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Det er bare to lørdager igjen til vinneren av «Skal vi danse: all stars» skal kåres og kjendisene trener for harde livet i håp om å komme seg hele veien til finalen.

Forrige lørdag var det kvartfinale og en ny deltaker måtte takke for seg. Seerne ble vitne til en sjokkduell mellom Cengiz Al (25) og Nate Kahungu (25), hvor sistnevnte endte opp med å ryke.

- Helt jævlig. Det er ikke gøy, uttalte Al til Dagbladet om å ha vært i duell.

Al har gjennom sesongen høstet en enorm mengde tiere og full pott, og har tilsynelatende vært en storfavoritt. Det kom derfor brått på mange at han måtte i duell.

GIKK VIDERE: Cengiz Al slapp med skrekken, og gikk videre til årets «Skal vi danse»-semifinale. Vis mer

Den lørdagen hadde det riktignok ikke blitt full pott på 25-åringen, Morten Hegseth ga en nier, mens Trine Dehli Cleve og Merete Mørk Lingjærde ga hver sin tier.

- En publikumsdommer

Al har i etterkant kommet med et aldri så lite stikk til nettopp Hegseth.

TV 2 omtalte saken først.

- Kanskje det ble for kjedelig for Morten, det kan jeg ikke gjøre noe med. Men jeg er veldig fornøyd med å få ti fra de som er ekte dansedommere, enn en publikumsdommer, uttalte 25-åringen til TV 2 etter lørdagens direktesending.

RØK UT: Det var enda en ny deltaker som måtte forlate konkurransen i «Skal vi danse - All stars» på lørdag. Video: Celina Morken. Reporter: Sofie Losen. Klipp: Luna Lea. Vis mer

- Jeg er glad i Morten og liker han som person - og jeg synes han gjør jobben sin bra, uttaler Al overfor Dagbladet over telefon når han blir konfrontert med utsagnet.

Utover det har ikke 25-åringen noe å legge til.

Dagbladet har vært i kontakt med Morten Hegseth, som ikke ønsker å kommentere saken.

Dette sier TV 2

TV 2 ser på sin side ut til å være tilfreds med dommerpanelet.

- Vi mener at Trine og Merete med sin dansekompetanse og faglige tyngde, og Morten med sin folkelighet, kjappe replikk og lange erfaring som underholdningsjournalist, utgjør en perfekt dommertrio, uttaler pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til Dagbladet etter Als utsagn.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

Al er langt ifra den eneste som har uttalt seg om dommerne i løpet av sesongen. Proffdanser Tarjei Svalastog (24), som i år danset med både Martine Lunde (26) og Katrine Moholt (49), uttalte da han røk ut med førstnevnte at han håpet dommerne framover ville dømme dans.

- Nå skjønner jeg at dette er et underholdningsprogram, så det er ikke alltid man bare kan snakke om dansen, men jeg synes det innimellom kan bli litt for mye tull og fjas, og at de ikke har fokus på det man leverer på gulvet. Det er min mening rundt det, forklarte Svalastog til Dagbladet.

«SKAL VI DANSE»: Kari Traa innrømmet på «Dansebobla» at hun stemte på seg selv under «Skal vi danse», men gjelder det alle? Video: Rød Løper/Thea Hope/Jenny Emilie Aas. Reporter: Anita Kristiansen. Vis mer

Iselin Guttormsen (35) er også blant de som har uttalt seg om dommerne i løpet av sesongen. Hun kunne overfor Dagbladet avsløre at hun hadde blitt «illsint» etter å ha fått poengtert skoene sine.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer