Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas:

Kom sammen for første gang på rød løper

Det var et sjeldent syn som møtte pressen torsdag kveld.

RØD LØPER: Kjæresteparet Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas overrasket under festpremieren for Skandinavias første dansefilm «Battle».

Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
RØD LØPER: Kjæresteparet Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas overrasket under festpremieren for Skandinavias første dansefilm «Battle». Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag var det premiere på Skandinavias aller første dansefilm «Battle» på Sentrum Scene i Oslo.

Flere av Norges berømte «Skam»-stjerner var på plass for å støtte sin tidligere skuespillerkollega Lisa Teige (20), som spiller en av hovedrollene i den nye filmen.

Blant de frammøtte var Herman Tømmeraas (21), kjent som Penetrator-Chris i «Skam», som for anledningen tok med kjæresten og «Skal vi danse»-aktuelle Amalie Snøløs (22) for første gang på rød løper.

Med andre ord et sjeldent syn for pressen, som så vidt fikk et bilde av det populære paret.

FØRSTE GANG: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas dukket opp på den røde løperen sammen for første gang torsdag kveld.

Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
FØRSTE GANG: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas dukket opp på den røde løperen sammen for første gang torsdag kveld. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

Til Dagbladet kunne duoen fortelle at det var deilig å endelig kunne dra på en date sammen mellom «Skal vi danse»-slagene.

- Ja, det er veldig hyggelig, vi er veldig glad i kino, forteller Snøløs.

- Vi bruker mye tid på kino og film og sånt. Vi har en felles interesse i det, skyter Tømmeraas inn.

Gleder seg

Selv har Tømmeraas et godt forhold til hovedrolleinnehaveren i den nye norske dansefilmen, ettersom de sammen har spilt inn flere sesonger av den suksessrike serien «Skam».

- Jeg forventer mye dans, og bra dans. Det blir kult å se Lisa. Jeg tror det kommer til være helt annerledes å se henne danse. Jeg har aldri sett henne danse før, sier han.

Til tross for at Lisa Teiges «Skam»-kollegaer kunne fortelle at de allerede vet at hun er flink til å danse, er det ingen av dem som faktisk har sett henne «i action» tidligere - i likhet med store deler av det norske folk.

Saken fortsetter under:

HOVEDROLLER: Fabian Svegaard Tapia og Lisa Teige spiller hovedrollene i den nye dansefilmen, som hadde festpremiere torsdag kveld. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
HOVEDROLLER: Fabian Svegaard Tapia og Lisa Teige spiller hovedrollene i den nye dansefilmen, som hadde festpremiere torsdag kveld. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
GLEDET SEG: Ina Svenningdal var på plass for å støtte sin tidligere kollega. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
GLEDET SEG: Ina Svenningdal var på plass for å støtte sin tidligere kollega. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

- Det er veldig få som egentlig vet at jeg danser, så da er det jo ekstra stas å få vise fram den siden av meg, sier hovedrolleinnehaveren til Dagbladet.

Også Marlon Langeland (19), som spilte kjæresten til Teige i de første sesongene av «Skam», tok turen til Sentrum Scene torsdag. Dette blir det første han ser av Teige på skjermen siden suksesserien, noe som blir litt uvant for 19-åringen.

UVANT: Marlon Langeland er vant til å se seg selv kysse Lisa på tv-skjermen, men må nå vike unna for en ny mann. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
UVANT: Marlon Langeland er vant til å se seg selv kysse Lisa på tv-skjermen, men må nå vike unna for en ny mann. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

- Det kommer til å bli rart å se henne kline med en annen gutt, ler han.

Lisa Teige poserte på den røde løperen sammen med motspilleren Fabian Svegaard Tapia, som i likhet med henne selv også er danser.

- Det er en drømmekombo for en som liker å danse og spille skuespill. Jeg kunne ikke bedt om en bedre filmdebut, sier Svegaard Tapia om rollen han spiller.

Kjæresten til stede

Teige, som i begynnelsen av måneden kunne avsløre til TV 2 at hun har fått seg kjæreste, kunne i kveld fortelle at hennes utvalgte var til stede.

Hun ønsket ikke å fortelle hvem han er eller hva han heter, men hun kunne fortelle at han er svært stolt av sin premiereklare kjæreste.

Teige og Svegaard Tapia kunne samtidig fastslå at det ikke er de to som har funnet lykken, men sistnevnte hadde bare lovord å komme med om kollegaens kjæreste.

- Jeg har møtt ham, og han er veldig kul, veldig snill og veldig fin, sa han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!